Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább a szex mennyiségét, vagy a minőségét tartod kevésnek a kapcsolatodban?
Figyelt kérdés
Mi az oka ennek, és mit szeretnél ha változna, hogy jobb legyen a szex?febr. 14. 12:41
11/21 anonim válasza:
A mennyiséggel van baj, nagyon kevés. A minőség rendben van.
24N
12/21 anonim válasza:
Utolsó vagyok, nem tudom, mi az oka, nem rajtam múlik.
13/21 anonim válasza:
8. 18-20 év után is szexmániás leszek. Ki lehet ezt nőni? Nem :)
14/21 anonim válasza:
Huszonévesen mindenki azt hiszi, hogy szexmániás és sosem fogja megunni, hanem mindig naponta akar majd dugni. Hát nem. Szépen meg fogod unni. Garantált! Ha korábban nem, legkésőbb az első gyerek születése után. Tuti biztos, hogy utána nagyon max heti egy szex lesz, de inkább havi egy.
15/21 anonim válasza:
4
Én idén 45 leszek, és nő vagyok heti 1 van, de én nem bánnám ha 2-3 lenne hetente.
És 30 éve ugyan az az ember,ráadásul nem is fitt(már én sem)
16/21 anonim válasza:
17. Erről beszélek én is! Én sem fogok változni, úgy érzem. :)
Ráadásul fizikailag is teszek érte, hogy így legyen.
17/21 anonim válasza:
A minőséget. Hiába történik mindennap, ha gépies az egész, és csak miattam van, nem érzem benne a kölcsönös vágyakozást.
18/21 anonim válasza:
#14 Harmincas éveiben vagyok, van egy kétéves gyerekem, de naponta szexelek, ha úgy alakul, kétszer is.
Saját életudat ne általánosítsd, hogy ezzel dobd le magadról a felelősséget.
19/21 anonim válasza:
18. Imádom, egyetértek.
Megkeseredett, szexmentes életét él, ezért minden normális nőt szid.
Szerintem annak a hozzászólónak elmentek otthonról..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!