Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha fiatalabb srácot találok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha fiatalabb srácot találok vonzónak az rögtön egyenlő azzal, hogy gyerekes vagyok, ezért van így?

Figyelt kérdés

Vonzónak találok 20 alatti fiúkat is, úgy, hogy én már bőven 20 felett járok.

Egy másik kérdés ihletett meg, ahol azt írja a kérdező, hogy a 20on éves fiúk között mind éretlen hozzá..

Szóval én meg gyerekes vagyok amiért jól szót értek a nálam fiatalabbakkal? és úgy érzem még vágyok is ezekre a "tini románcokra" amilyenekben 18 évesen volt részem.

febr. 13. 19:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Elég esélyes, vagy talán így kapaszkodsz a tinikorba, menekülve a felnőttlét súlya alól.
febr. 13. 19:54
 2/3 anonim ***** válasza:
39%
Nem, azt jelenti jo izlesed van.
febr. 13. 20:51
 3/3 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem feküdj le velem 44 / f
febr. 13. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!