Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik mennyire tudnak pénzt keresni az internetes streamer oldalakon szexuális tartalommal? Esetleges tapasztalatok?
Figyelt kérdés
1. Utálok dolgozni hagyományos munkahelyeken.
2. Kéne pénz.
3. Szívesen verném a répát kamerába ha fizetnek érte (nem érdekel hogy a többségük nyilván meleg pasi)
A chaturbate nevű oldalt nézegettem először, szimpatikus és ahogy nézegetem bizony ezzel lehet keresni, a sima pasiknak is dobálják a tokeneket ha jó a só.
Nagy farkam van amúgy, 20 cm körül és vastag is. Kora 30-as pali vagyok, nagydarab.
2024. febr. 13. 18:28
1/2 anonim válasza:
Meleg kategóriában összekaparhatsz némi garast az öreg papáktól.
2/2 anonim válasza:
Te semennyit sem fogsz keresni,max. a kukákat fogod túrni ilyen hozzáállással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!