Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Az uj baratnom az elso szex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az uj baratnom az elso szex utan azt mondta, nagyobb merethez van szokva, ebbol szakitas lesz ?

Figyelt kérdés

Azt mondta, nagyobb merethez van szokva, de idovel ugyis jo lesz a szex..

14 cm hossz

13 cm kerulet

24 evesek vagyunk mindketten.

Ebbol szakitas lesz ?

2024. febr. 13. 11:28
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
83%

Ugye nem te vagy aki azt mondta pár napja 21cm hez van szokva a nője ugyan ez a kérdés volt csak kicsit másképpen volt írni

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..

2024. febr. 13. 11:31
 2/22 StevenUp ***** válasza:
100%
Várd meg amíg megcsal. Majd utána lesz szakítás. Haladjunk szépen sorban...
2024. febr. 13. 11:42
 3/22 anonim ***** válasza:
61%
Szét van trollkodva minden is.
2024. febr. 13. 11:47
 4/22 anonim ***** válasza:
75%

Honnan tudjam én ezt, mikor ilyet nem mondtak még nekem?

A "nagyobb mérethez van szokva" kijelentés még egymagában nem jelent semmit. Persze ha ezt kérdezés nélkül mondta, akkor már el lehet gondolkodni miért~

Viszont én erre fókuszálnék:

"de idovel ugyis jo lesz a szex.."

Szóval most nem jó. Nem jó neki veled. Lehet, hogy ez valami demagóg duma. Persze okkal prediktálható, hogy jó idővel jó lesz, már amennyiben az értelmezési tartományt kiterjesztjük azokra a férfiakra is, akik jók az ágyban 🤭 Szóval húzzál bele, öcsi!

F34

2024. febr. 13. 11:51
 5/22 anonim ***** válasza:
93%
Ezt én is mondhattam volna kb, ahhoz voltam szokva és sokkal jobb lett átlagossal, aki használni is tudta. Kérdezd meg nyíltan, hogy ez így neki jó-e vagy sem, mert ha nem, akkor keressen mást.
2024. febr. 13. 12:08
 6/22 anonim ***** válasza:
60%

Jómagam hasonló adottsággal harmincas éveimben éltem meg először, hogy egy nő kimondta, neki ez kevés. Érdekes módon, mai napig, 22 év után is baráti viszonyban vagyunk.

Alapvetően soha nem volt problémám a méretemmel, elég sok partnert, viszonyt, intimélményt éltem meg. A szexszel soha nem volt gond, a szakítások inkább a különböző világnézetek, elképzelések, életi behatások miatt szakadtak meg. Olykor a korkülönbségek miatt. Hiszen voltak fiatalabb és nálam idősebb párjaim is.

Eddig kettő nőnek volt kicsi a méretem. A fent említett nő már az első szexélmény után konkrétan közölte, neki ennél nagyobbra vagy szüksége. Ő csak hüvelyi orgazmusra képes és ahhoz neki kevés vagyok. Ahogy mondtam, barátok maradtunk. A másik nővel fél évig alkottunk egy párt, annak ellenére, hogy a viszony elején konkretizálta, nem az én intim méretemet keresi. A szex tulajdonképp nem is volt rossz, ennek ellenére, hiszen számtalan módja van az örömokozásnak. Ráadásul a méretigény is áthidalható segédeszközökkel. (péniszmandzsetta, felcsatolható dildo, ujjazás...) Plusz ő csikló orgazmusra s képes volt. 😉🙃

Első nejemet egy kifejezetten extra mérettel rendelkező pasi kezéről csaptam le. Mégis engem választott. A szex vele is frenetikus volt!

Így soha nem agyaltam a méretkérdésen, egyszerűen élveztem/élvezem az életet!

2024. febr. 13. 12:10
 7/22 anonim ***** válasza:
60%
Majd meglátjátok, hogy elég jó lesz-e a szex, nem lehet előre megmondani. A hüvely bámulatosan képes alkalmazkodni különféle méretekhez, elég csak arra gondolni, hogy szükség esetén egy újszülött is átfér rajta. De persze előfordulhat, hogy kifogtál egy olyan nőt, aki csak nagyobbal tud igazán élvezni. Na bumm, akkor keresel mást. Ez a méret (különösen a vastagság) azért elég sok nőhöz jól passzol, hogy lehessen válogatni.
2024. febr. 13. 12:17
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok

Avval egyet kell értenem, amit #5 írt: Kérdezd meg nyíltan, hogy ez így neki jó-e vagy sem!(?)

Nem érdemes feleslegesen pazarolni egymás életidejét, nem kell felesleges köröket futni, ha nem illetek össze. Ahogy a régi szólás mondja, amit én még nagyszülöimtől hallottam: Akkor megfelelő egy házasság/kapcsolat, ha egyaránt megértik egymást ágynál és asztalnál.

Ha bármelyik nem stimmel, akkor nem kell egymás idejét rabolni!

Mellesleg, ahogy férfiakban, úgy nőkben is vannak alacsony szexuális kultúrával rendelkezők, akik számára a szex egy hihetetlenül leegyszerűsített menet. Bedugja a férfi a nőbe és tili-toli. Általában az ilyen szellemű emberek rugóznak a férfi intimméretkérdésen. Akik nem tudják elképzelni, hogy más módon is lehet szexuális örömet okozni.

2024. febr. 13. 12:22
 9/22 anonim ***** válasza:
15%
Megcsal majd ugyis
2024. febr. 13. 12:22
 10/22 anonim ***** válasza:
34%
Jo nagy bunkó a csaj. A jelenlegit az exekkel összehasinlitani, az érzelmi intelligencia totális hiányának a jele.
2024. febr. 13. 12:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!