Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok az arcra ülés (facesitting) mennyire jön be?
Figyelt kérdés
Aki nem ismerné, ez az hogy ráültök a pasi arcára, és nyalatjátok a puncit (vagy popót).2024. febr. 12. 23:25
1/11 Lazy Lover válasza:
Nagyon be jött a csajoknak el is élveztek de nekem fárasztó volt és kényelmetlen fájt az álkapcsom meg a nyelvem utána férfiként írtam
2/11 anonim válasza:
Ha a pasi megkéri rá őket és kicsit nyitottak megteszik. Mármint kapcsolatban, ez nem úgy működik, hogy hellóka Móricka vagyok beszélgessünk már a szexuális szokásainkról, meg hogy mikor próbáljuk ki őket közösen.
3/11 anonim válasza:
Én szeretem, barátom imádja így nyalni a puncim :)
5/11 anonim válasza:
Szuper módja a helyzet irányításának még akkor is, amikor amúgy józan eszemen kívüli állapotban érzem magam! Megvan a varázsa. :D
6/11 anonim válasza:
Én szeretem. A párommal minden alkalommal meg is teszem. Tudja ő is, hogy így én irányíthatom, én érzem éppen mikor hol jó, sokkal hamarabb el is élvezek így.
8/11 anonim válasza:
Szeretem, bár magamtól nem mertem felhozni, annak ellenére, hogy fantáziáltam róla már azelőtt, hogy összejöttünk volna. Végül a párom hozta fel viszonylag a kapcsolatunk elején, és mindketten nagyon élveztük, bár kellett egy kis idő, hogy ne legyek annyira zavarban, de abszolút megérte. Azóta rendszeres eleme a szexuális életünknek.
9/11 anonim válasza:
Nekem még egy csaj sem csinálta magától, de sokkal kipróbáltam, mind megtette, de egy sem magától.
10/11 anonim válasza:
Ez alap felállás. Szeretem. N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!