Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogyha egy lány válaszol esetleg egy szexszel kapcsolatos kérdésre, akkor mindig úgyanaz a 3-4 ember talál meg privátban?
Figyelt kérdés
febr. 12. 07:38
1/11 anonim válasza:
Ugyan ezt tapasztalom én is. Biztos folyamatosan fent lógnak gyakori, és várják kire tudnak ráugorni. Ugyan is ilyenkor jön a további faggatózás nem akarod-e őt pasinak, nem szexelnél-e vele, stb.
2/11 anonim válasza:
eMint pasi, sem könnyebb a helyzet, sok meleg győzköd, hogy " na de próbáljam ki velük, majd ők megmutatják.. Kérdező, én most juszt is rádírok..:)á
3/11 anonim válasza:
Sajnos minden platformon ez van. Snapon is van pár ember aki beaddolt engem és barátnőimet, ugyanazzal a hülye kérdéssel. Pont mint itt. Gondolom élőben nem tudnak csajozni és itt kovetkezmény nélkul tehetik a beteg baromságaikat
4/11 anonim válasza:
Én pont ezért nem válaszolok már privát üzenetekre, mert akármelyik kérdés alá válaszoltam, volt itt egy felhasználó, aki minden válaszom után feltette nekem a beteg kérdését privátban.
5/11 A kérdező kommentje:
Nem fogom kiírni a neveket, de tényleg úgyanazok mindig. De nem is lenne baj, ha értelmes dolgot írnának.
febr. 12. 08:03
6/11 anonim válasza:
Nekem is szoktak írni általában ugyan azok, ha nem írom ki, hogy férfi vagyok. Ezzel szórakoznak. Úgy vannak vele szerintem, hogy 1000 privátból ha csak 1 bejönne akkor már megérte.. bár én ezt szánalmasnak tartom.
7/11 anonim válasza:
Volt olyan kérdés,ami mid 2 nemre érvényes lehetett. Sajnos nem néztem a kategóriát. Nagyon sok éve regisztrált vagyok,de ezalatt a hosszú idő alatt nem kaptam nőktől annyi privátot, mint akkor meleg férfiaktól. Akkor jöttem rá, hogy bizony, rossz kategóriába írtam. Ezt közöltem is velük, de volt olyan, aki erősködött, hogy majd ő megmutatja nekem, hogy bizony jó ám ffi-val lenni. Köszönöm, ebből egyáltalán nem kértem,a hányinger elkap már a gondolattól is.
Ezzel csak azt akartam mondani, ez a melegeknél is jellemző.
8/11 anonim válasza:
nem kell válaszolni, én is sokat kapok
és?
Amugy azért mert fotlehuszárok, legtöbbjük 40-50 es elvált vagy nővel alig érintkező férfi.
9/11 anonim válasza:
Csak az a probléma,hogy utána a kérdés alá írogatnak mindenféle szemét dolgot,és van aki (kérdező),ezt nem bírja megállni szó nélkül, és máris mehet a trollkodás,mert akkor jönnek hirtelen azok is.
10/11 anonim válasza:
Én nem szoktam ilyen lányokat megtalálni privátban. Ha most én talállak meg, az felüdülés lesz? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!