Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen az, ha egy férfi önző az ágyban?
Figyelt kérdés
Párom említette, hogy előttem kapcsolatban volt pár hónapot egy idősebb férfival (mi 21 évesek vagyunk, a férfi 40), akivel szerinte nem volt jó, mert igaz, hogy tapasztalt volt, de önző volt az ágyban. Kérdeztem, hogy ez pontosan miben nyilvánult meg, de úgy látom, nem szívesen beszél az egészről. Úgy tudom, egy katonatiszt volt az illető.2024. febr. 10. 09:26
1/10 anonim 

válasza:

Lövésed sincs, milyen az önző viselkedés az ágyban? Ha a pasit csak a saját orgazmusa érdekli, a másikéért nem tesz semmit, ha akkor kell szexelni, amikor csak ő akarja, függetlenül a lány igényeitől, ha nem várja meg, hogy a nő nedves legyen és szárazon is bevágja,nem törődve hogy fáj-e a csajnak. Ha a pasi elvárja az orális kielégítést, de ő sose csinálja a nőnek. Ezekre összefoglalóan lehet mondani, hogy önző viseljedés az àgyban.
2/10 anonim 

válasza:

Azt hogy csak használta, megdugta, mindegy kit dug alapon, lesz..va hogy van e orgazmusa, vagy bármi más.
3/10 A kérdező kommentje:
Értem, akkor ezért nem beszél róla szívesen. Annyit mondott csak, hogy velem egészen más. Pedig először féltem, hogy béna leszek, mert nekem Ő az első.
2024. febr. 10. 09:59
4/10 anonim 

válasza:

Úgy érdekelt volna, mit mondanak erről a nők.
5/10 A kérdező kommentje:
#4. Igen,engem is, úgy is írtam ki a kérdést, de nőtől szerintem még nem érkezett válasz.
2024. febr. 10. 10:49
6/10 anonim 

válasza:

Szerencsére ilyenben nem volt részem. De 1sel értek egyet.
7/10 anonim 

válasza:

#1 leírta.
Nő vagyok, volt dolgom 1-2 ilyen hulladékkal. Több találkozás nem volt.
8/10 anonim 

válasza:

1-es vagyok, és nő. Azt hittem a válaszomból egyértelmű.
9/10 anonim 

válasza:

Nem ad egy szeletet sem a pizzából.
10/10 anonim 

válasza:

Még nem voltam ilyennel, de szerintem egyértelmű:
-nem törődik a nő igényeivel, hogy mit szeret, mitől tud kielégülni
-darab húsként kezeli a nőt, vagy szexuális segédeszközként, nem érző emberként
-fél perc alatt letudja, nincs se elő-se utójáték, se petting, csókolózás
-olyasmit erőltet, ami a nőnek kellemetlen, megalázó vagy veszélyes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!