Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Cuckold párok feltétenül ragaszkodnak a bull nagy méretéhez, vagy átlagos méretű szerszámmal is élvezik az asszonykák?
Figyelt kérdés
2024. febr. 9. 19:53
11/19 anonim válasza:
Mindkettőnknek tetszik, ha nagyobb, de ne legyen óriás. Egyszer volt egy 23 centi, elég volt 😁
12/19 anonim válasza:
Azt szeretik, ha domináns férfi vagy. Nem kell ahhoz nagy farok. És ki tudd elégíteni a feleséget. Én kb 1.5-2 órán át tudok keményen dugni. Sok asszony oda van ezért, mert a férje közel sem bírja eddig.
13/19 anonim válasza:
12# pont ugyan ezt tapasztalom én is.
Én is domináns vagyok, és pont dz a 1,5-2 óra amit csípnek.
És teljes átlag méretem van, még is most is 2 párhoz szoktam beszállni.
14/19 aZoé válasza:
100%-ig igaz amit az előző kettő ír. A minőségi pluszt a kitartás és az állóképesség adja, nem a testi adottságok.
15/19 anonim válasza:
Az én férjemnek átlagos méret van, de nem tud kielégíteni. A harmadik félnek mindig változó a mérete, de akadt közte akkora, mint a férjemé és hatalmas orgazmusokat okozott. Valahogy a férjem technikájával van a bibi, meg a hozzáállása, de mi jól megéljük így a szexet, ő is kap nőket, én meg fantasztikus férfiakat. Persze akadnak olyan férfiak, mint a férjem, és azok nem tudnak gyönyört adni. Azt hiszem nem a méret számít, hanem hogy valaki igazi férfi e. Viszont a férjemmel a szexen kívül minden oké, ezért nem válunk el.
16/19 anonim válasza:
Én a pár női tagja, szeretem ha nagy a farka a pasinak.
17/19 anonim válasza:
Szívesen csatlakoznék.Nagy méretem van,bírom is rendesen.🙂
18/19 anonim válasza:
Adnék én az összes ilyen cuckoldnak vagy minek, ne félj 😂🤣
19/19 anonim válasza:
Nálunk feleségemnek nem a nagyobb méret a fontos hanem a teljes összkép
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!