Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan pasik, akik azt mondják, hogy az jó, ha kicsit büdös a p.csa!A nőknél is van olyan, aki úgy szeret szexelni, hogy a pasi előtte lenyom nyáron 8 óra fizikai munkát, aztán gyerünk fürdés nélkül?
Figyelt kérdés
febr. 9. 12:06
3/11 anonim válasza:
Nos, ha munka előtt fürdött, és nem úszik izzadságban, akkor nincs kifogásom a szex ellen.
4/11 anonim válasza:
Jobban szeretem a kuki szagot, mint a tusfürdő illatát.
6/11 anonim válasza:
Millióból egy talán, a többi 999.999 nőt taszítja az ápolatlanság.
9/11 anonim válasza:
Nincs jobb az áporodott f.sszagnál, mindenki arra bukik, a túrós buktára...
10/11 anonim válasza:
Lehet csak én vagyok olyen “prűd” de én csak fürdés után szeretek szexelni pont azért hogy ne legyen büdős a “p!csám” vagy ha nap közben jön ránk akkor is megmondom páromnak hogy oke de kérek 2 percet mert nem akarom hogy lent büdi legyen pisi szagú vagy ilyesmi. Van a fürdőbe nedves wc papír át törlöm vele magam és akkor megnyugszom hogy nem vagyok lent büdi pisiszagú.
Amugy én nem tudnék olyan izzadságszagú pasival szexelni. Szétmarná a hónaplja szaga az orrom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!