Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Volt már olyan, hogy véletlenü...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már olyan, hogy véletlenül intim területen ( fenék, nemiszerv) értek hozzátok?

Figyelt kérdés
febr. 8. 14:57
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
88%

Igen megtörtént, de nem csináltam belőle ügyet.

Én is érem hozzá véletlenül más intim testrészèhez.

febr. 8. 14:59
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
A 70-es években, a 7-es buszon rántott egyet a hülye sofőr, rengetegen álltunk. Egy férfi keze véletlenül odacsapódott én meg reflexszerűen a kezére csaptam. Nyilvánvaló volt a véletlen. Mindketten zavarba jöttünk, kölcsönös bocsánatkérés. Szerencsére le is kellett szállni. Kínos volt.
febr. 8. 15:02
 3/13 anonim ***** válasza:
67%
1-es, te legalább rendes lány vagy. F
 4/13 anonim ***** válasza:
86%
igen volt
 5/13 anonim ***** válasza:
70%

Volt olyan, hogy a buszon, tömegben hátulról nekem passzírozta magát. Szembefordultam, és az arcába küldtem el az anyjába. Nem volt véletlen, dörgölőzött.

A véletlen az egy akaratlan pillanat.

febr. 8. 15:05
 6/13 anonim ***** válasza:
31%

Igen, valóban nem mindegy, hogy véletlen, vagy akaratlagos.

De jó lenne, ha egyes lányocskák nem ezen akadnának fenn, közben meg összevissza szexelnek diszkóban idegen pasikkal, vagy rosszabb esetben orgiáznak egyesek azonos neműekkel. Ezek mindenféle buszos hozzáérésnél súlyosabbak! Az akaratlagos a bűnös dolog. A véletlen az meg véletlen, előfordul. Én max elmosolyognám magam. Aki ezen sápítozik, az menjen gyalog a busz helyett!!! Vagy menjen ki a nyolcadik keerületbe péntek este 10 kor és majd megtudja, mi az hogy szexuális erőszak, ha jönnek szembe a bűnözők. Visszakívánná a véletlenül dörgölőzős buszos szitut szerintem.

febr. 8. 15:11
 7/13 anonim ***** válasza:
65%
A fenék meg nem ugyanaz mint a nemi szerv, bocs. Főleg ha még ki is pucsítja őnagysága - na amikor meg közbe a nyamvadék mobilját pötyögteti és beáll a metró ajtajába, aztán a fülhallgató miatt se hall se lát, megbököm a vállát és neki áll feljebb, aztán ha nyomakodok dörzsölve mert csak úgy férek el akkor ne csodálkozzon.
febr. 8. 15:14
 8/13 anonim ***** válasza:
76%
Ja, meg amikor megáll a busz ajtajába, én felengedtem mert, mert lány, vagy első ajtós busz és ő felszáll, megáll elől, én meg? Olyankor egyet szólsz, ha nem mozdul meg, marad a bulldózeres módszer, passzírozom a csajócát, mert még 3 an állnak mögöttem és a busz belseje üres, szabad helyek vannak. Tiszteltetem a kiskacsóját.
febr. 8. 15:18
 9/13 anonim ***** válasza:
Azért az marha érdekes, gyerekek, Japánban benyomóemberket alkalmaznak a metróban, mert olyan sokan vannak, hogy kívülről benyomják az utasokat, hogy záródjon az ajtó. OTT nem sépítoznak a nők? Vele jár, kész, vállalom, vagy megyek gyalog. És a véletlenekről volt szó, de ha a táskám a kezembe fogom és nekinyomnak a hölgy ülepének, az attól még nem direkt.
febr. 8. 15:20
 10/13 anonim ***** válasza:
19%

Egy csaj "markolt" rá a szerszámomra.

Oszkár telekocsi.

Már München belvárosában jártunk és befékezett előttünk valaki hirtelen.

Öszönösen elémnyúlt hogy előre ne csússzak.

Pedig be voltam kötve.

febr. 8. 15:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!