Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan, hogy véletlenül intim területen ( fenék, nemiszerv) értek hozzátok?
Igen megtörtént, de nem csináltam belőle ügyet.
Én is érem hozzá véletlenül más intim testrészèhez.
Volt olyan, hogy a buszon, tömegben hátulról nekem passzírozta magát. Szembefordultam, és az arcába küldtem el az anyjába. Nem volt véletlen, dörgölőzött.
A véletlen az egy akaratlan pillanat.
Igen, valóban nem mindegy, hogy véletlen, vagy akaratlagos.
De jó lenne, ha egyes lányocskák nem ezen akadnának fenn, közben meg összevissza szexelnek diszkóban idegen pasikkal, vagy rosszabb esetben orgiáznak egyesek azonos neműekkel. Ezek mindenféle buszos hozzáérésnél súlyosabbak! Az akaratlagos a bűnös dolog. A véletlen az meg véletlen, előfordul. Én max elmosolyognám magam. Aki ezen sápítozik, az menjen gyalog a busz helyett!!! Vagy menjen ki a nyolcadik keerületbe péntek este 10 kor és majd megtudja, mi az hogy szexuális erőszak, ha jönnek szembe a bűnözők. Visszakívánná a véletlenül dörgölőzős buszos szitut szerintem.
Egy csaj "markolt" rá a szerszámomra.
Oszkár telekocsi.
Már München belvárosában jártunk és befékezett előttünk valaki hirtelen.
Öszönösen elémnyúlt hogy előre ne csússzak.
Pedig be voltam kötve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!