Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ennyi elkeseredett...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ennyi elkeseredett incel férfi aki így sajnáltatja magát? Lassan már utálom őket...

Figyelt kérdés

2024. febr. 8. 08:19
 1/9 anonim ***** válasza:
71%
Gondolom te is incel vagy és önsajnáltatás céljából fogalmaztad meg kérdésed.
2024. febr. 8. 08:25
 2/9 anonim ***** válasza:
83%

Egyáltalán nincs sok "incel férfi".

Én például a való életben egyet sem ismerek. De egyébként is, minek foglalkozol velük?

2024. febr. 8. 08:27
 3/9 anonim ***** válasza:
79%
Mert ő maga is incel, azért foglalkozik vele.
2024. febr. 8. 08:28
 4/9 StevenUp ***** válasza:
85%

Nincs ítt sok. Felhasználó alapján 2-3 ember van itt, aki folyamatosan provokál mindenkit. Naponta feltesznek tucatnyi kérdést és azon röhögnek hogy a válaszolók amilyen ostobák ugranak rá és lehet veszekedni.

Szánalmas hobbi, de az sem külömb aki belemegy a játékokba

2024. febr. 8. 10:18
 5/9 anonim ***** válasza:
48%

4 Mi nem provokálunk csak a mainstream médiában bemutatott ideál és a nők valódi természete nincs párhuzamban.

19/F Incel

2024. febr. 8. 17:58
 6/9 StevenUp ***** válasza:
72%

ma 17:58

Vagy csak tudni kellene helyén kezelni a mainstream médiát.

Én is azt látom a tv-ben az interneten, amit az incelek. Én sem értek egyet az egésszel. De az a külömbség, hogy én egy vállvonással továbblépek egy számomra kevésbé hamis vagy toxikus társadalom irányába, amíg az incelek ezeken a hülyeségeken vergődve, a sikertelenségüket a médiára fogva toporognak egy helyben, és unalomból toxikussá téve maguk körül a levegőt.

2024. febr. 8. 19:44
 7/9 anonim ***** válasza:

Steven Up

Hát többnyire a legtöbb incelt köztük engem is a társadalom izolált.

Az az igazság hogy nincs szükség csúnya emberekre, szép emberekre van szükség. Ha meg nyitod a tiktokot vagy az instangramot akkor az első férfi akit feldob a foryou az jóképű lesz nem okos vagy kedves vagy egyébb prosocial skill. Az emberek nem fognak szeretni és ember alattinak fognak tartani ha nem vagy szép.( Subhuman 19/F incel)

2024. febr. 8. 20:41
 8/9 StevenUp ***** válasza:

ma 20:41

Valójában az incelek mennek körön kívülre megjátszva a mártírt, hiszen az áldozat szerepét könnyebb játszani, mint tenni azért, hogy könnyebb legyen az élet.

Én nagyon jól tudom, hogy mi van tinderen, tudom mi van Tiktokon, instán. És az a poén, hogy egyik sincs nekem letöltve. Mert nem érdekel, nem mérgezem az elmém ilyenekkel, hanem a saját életemet, saját szabályok között élek, és nem ülök fel erre a hype vonatra. Mert ez mérgezi meg a józan látást.

Elfoglalom magam a való élettel. Meccsekre járok, ismerősökkel italozunk, vagy péntek este előkapok valami jó könyvet és olvasok valami értelmeset, közben közepes vörösborokat iszom, mert nem telne a nagyon felső polcos minőségre... de nem hibáztatom a borászokat ezért. Nem a világ a hibás, hogy nem vehetek 50, vagy 100ért hibátlan minőségű szűz lányok melle közt megfuttatott hajnali harmattal fokolt istentuggya milyen giccsbort.

És ezt otthon csinálom. Nem egy luxus jachton és nem instára rakom ki a képet miközben olvasok, valami zs-kategóriás Szabó Péter idézettel...

Csak élem a pillanatot magamnak. És elégedett vagyok és boldog ha társaságban találom magam. És ennyire egyszerűen el lehet kerülni azt, hogy olyan élet után epekedjek ami nem az én szintem.

Mint említettem, megtehetném, hogy irigykedek a szebbekre, okosabbakra, gazdagabbakra, de ez nem visz előre. Ez a nagy külömbség. Ezt kellene megtanulni, hogy vagy beéred azzal amit a saját képességeiddel el tudsz érni vagy törekedsz arra, amilyen életet szeretnél. És máris nem vagy Incel, máris pozitívabb a kisugárzásod, máris nem kell az áldozat bőrébe bújni. A döntés a tiéd, és mivel a döntés a tiéd, így a felelősség is. És ezt te is nagyon jól tudod, illetve tudtad. És mégse teszel ellene, és mégis másokat hibáztatsz. Jelen esetben a nőket és a mesterkélt ideáljaikat. Na ezért vagy Incel, nem a média miatt.

2024. febr. 8. 23:34
 9/9 anonim ***** válasza:
31%

"Egyáltalán nincs sok "incel férfi".

Csak Kinaban 40 millio. Kivanom neked, csak mindegyik szurjon beled egy gombostut, csak fejenkent egyet.

39F incel

2024. febr. 22. 15:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!