Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Másnál is mindennapos az,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Másnál is mindennapos az, hogy privát üzenetet kap itt egy másik felhasználótól?

Figyelt kérdés
febr. 8. 07:08
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
53%
Nem naponta, de péntek este gyakrabban jönnek, mindegy, hogy pasi vagyok, valaki pont azért ír, vagy hátha csaj vagyok, ritkán, de van aki a komment miatt ír, ha nem érdekel az üzenet nem válaszolok, így nem derül ki kit is "kellene" zaklatni..
febr. 8. 09:32
 12/14 anonim ***** válasza:
44%
Mert, kérdező, mi bajod van a priváttal? Az szerinted bűn, vagy mi??? Tiszteld már meg azokat akik neked őszintén akarnak válaszolni, de nem kívánják a fél világ részben hibbant trolljainak orrára kötni! Pl. mert lepontozza a sok idétlen. Privátot szabad írni sőt kell, ha nem tetszik, törölheted innen magadat. Világos? Igazán őszintén és mélyen csak privátban lehet beszélni.
febr. 8. 10:31
 13/14 anonim ***** válasza:

Újabban már van, hogy hetekig sem kapok. Minden bizonnyal a ritkás válaszolgatásom miatt. De nem is baj, hisz már nem igazán szoktam beszélgetni privátban, nem igen válaszolok ha kapok sem.

Gondolom a #12 már építi is a bitófámat...😅

febr. 8. 16:27
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem szoktam nagyon sűrűn kapni üzeneteket, ha jön is, hamar véget is ér általában.
febr. 8. 17:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!