Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Uszoda öltözőjében mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Uszoda öltözőjében mennyire téma a fanszőrzet? Ha szőrös vagyok, azt hiszik, nem szexelek?

Figyelt kérdés
febr. 6. 21:14
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mégis mi az összefüggés? Különben is, mi a jelentősége hogy más mit gondol?
febr. 6. 21:15
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk nem téma én is szőrős vagyok
febr. 6. 21:16
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nincs osszefugges. Ja es az sem erdekel senkit, hogy nem szexelsz. Hidd el mindenki a maga dolgaval foglalkozik.
febr. 6. 21:33
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Egyetlenegyszer egy meleg srác tett megjegyzést (pozitív) a fanszőrömre. Rajta kívül max 1-2 odapillantas volt.
febr. 6. 21:50
 5/9 anonim ***** válasza:
57%
A búzákon kívül senkit nem fog érdekelni a fanszőröd. Sem az hogy dugsz-e már, sem az hogy mit ettél ebédre.
febr. 6. 22:01
 6/9 anonim ***** válasza:
Fanszőrre ritkán tesznek megjegyzést
febr. 7. 02:50
 7/9 anonim ***** válasza:
Néha szóba kerül ismerősi körben,ha uszoda után zuhanyzunk. Tini korban volt inkább téma.
febr. 7. 05:37
 8/9 anonim ***** válasza:

Régebben az volt téma, ha valakinek le volt borotválva csupaszra. Az biztos b.zi! :D

Aztán eltelt pár év és a többség borotválta. Az idősebb korosztály is. Akkor már az volt furcsább, ha valakinek rendesen szőrös. Persze mindig is volt természetes fanszőrzet is, illetve fazonra igazított. Manapság teljesen vegyes a kép. Évek óta úgy veszem észre, hogy megint sokan meghagyják részben vagy egészben. Ami nekem fura, hogy pont inkább a fiatalabb srácok.

De mindenkinek a saját dolga, hogy érzi jól magát!

Szóval nem kéne téma legyen...

Olyan ez, mint mikor valaki szakállas, valaki meg nem.

febr. 7. 06:59
 9/9 anonim ***** válasza:
ha búza, ha nem, uszodában szerintem nem téma egyáltalán. ha zavar, szedd, vagy szedesd le, ha nem, akkor maradjon. sem a vízben, sem a zuhanyzóban, öltözőben nem érdekel senkit, ha érdekli is és megnéz, mert bejön neki akár ez, akár az, attól még szarul ne érezd magad.
febr. 9. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!