Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mi az ami számodra extrém a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklődő35 kérdése:

Mi az ami számodra extrém a szexben?

Figyelt kérdés

Amiről tudod/gondolod, hogy az de

-Szereted csinálni

-nem gondoltad volna, hogy megteszed, de megkedvelted

-A partnered kedvéért bevállalod (tulajdonképpen nem kellemetlen, de nem a szived csücske)

-A parnered miatt meg kell tenned (dbsm kapcsolat, vagy valami kényszer, de nem tudod elutasítani)

-Biztos, hogy nem fogod megtenni

2024. febr. 5. 07:49
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Kötözős bilincselős szex, szembekötés, kemény fenekelés. Arcra hajra élvezés, vagy pasi hasára élvez nekem meg le kell nyaljam hátrabilincselt kezekkel. Ilyenek. Sosem gondoltam volna hogy ezeket engedni fogom bárkinek is.
2024. márc. 17. 17:08
 12/13 anonim ***** válasza:
9es!F vagy nő vagy?ezek nekem is bejönnek!F
jan. 26. 16:54
 13/13 anonim ***** válasza:
51%
Szájbaköpés,takony,pisi,kaki,hányás!nekem ezek extrémek viszont egy csinos nő kérésére,vagy domina parancsára bevállalnám mindet!köpésben,takonyban és pisiben volt részem már és élveztem!F
jan. 27. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!