Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire játszik szerepet a sexben egymás anális izgatása kényeztetése ?
Figyelt kérdés
Házaspárok , párok , szoktátok izgatni egymás popsilukát , ha igen hogyan , ki igényli jobban nők vagy férfiak ?febr. 4. 11:57
21/25 anonim válasza:
#20: Hat pedig elarultad magadat, amikor azt irtad, hogy arra nem is vagysz, hogy te tedd be a nonek hatulrol, de ahhoz ragaszkodsz, hogy a te seggedet nyaljak. Attol, hogy titkolni probalod, meg passziv buza maradsz.
22/25 anonim válasza:
21. Látom nem tudsz olvasni. Ezt írtam. "Én az anál szexet nem igénylem, de szopáskor a seggem kinyalása is a repertoár része." Hol írtam, hogy kötelező? Inkább örüljünk annak, hogy f@sz közelébe nem kerültél még soha, mert még elrontanád. Gondolom az egész családod buznyák, és azért emlegeted a buzulást ilyen makacsul:)
23/25 anonim válasza:
Az nem esik le neked, hogy nyalni a not szoktak, az AKTIV ferfi pedig a peniszet dugja be a huvelybe? Te pont forditva csinalod.
24/25 anonim válasza:
Én szoktam nyalni a barátnőmet és neked nem esnek le dolgok. Gondolom oda-vissza kényeztetésről az aktus előtt, még soha nem hallottál. Ezt hívják előjátéknak. Már kezdelek őszintén sajnálni, és azt is aki rád fanyalodik...
25/25 anonim válasza:
Én szívesen venném kölcsönösen az anális dolgot, de a feleségem nem nyitott rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!