Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Merjem megélni a vágyaim? Hogyan?
Rengeteg vágyam van amit szívesen megélnék, egy jó része szexualitásra vonatkozik, főként BDSM. De egyrészt nem merem. Nem vagyok elég bátor, pl hogy elmenjek egy rendezvényre (pedig szerintem tetszene, de kb senki nem tudja hogy nekem ilyen vágyaim vannak, nemhogy ott kiállni mások elé), vagy csak ismerkedni sem feltétlen olyan egyszerű így. Önbizalomhiány? Mit tanácsolnátok erre? Félek h mit szólnak mások, attól még inkább hogy család, ismerősök előtt kiderül.
Tul sok lehetőséget sem látok hogy partnert találjak hozzá. Pedig már nagyon szeretnék egy párkapcsolatot is.
De ugyan így nem merem megélni pl hogy piercinget csináltassak. BDSM-ből fakadóan kiegészítőket sem mernék viselni csak úgy.
Mit gondoltok, merjek nyitni vagy maradjak a többség által szokott és elvárt életnél? Hogyan lehetne fejlődni ezen a téren?
Senkinek sincs ebbe beleszólása! Ez az érzés a tiéd, és csak is a Te döntésed hogy akarod e vagy nem! A BDSM nem az ördögtől származó valami. Sokak által beteg dolog, mert ők nem merik megélni.
Ez nem közerkölcsi kérdés, addig, ameddig ezt bizonyos kereteken belül éled meg. Ergo ameddig nem sérted meg a közerkölcs rendjét, addig nincs gond.
Nem tudom hogy milyen nemű vagy. De írj bátran, és adok támpontokat. Több mint 25 év valós tapasztalatával rendelkezem.
Ha nagyon nem megy a megélése, akkor első körben ajánlanék neked egy jó pszichoterapeuta felkeresését, a felvállalásában és elfogadàsábab sokat tud segíteni a tapasztalataim szerint.
22/F
Ilyenkor van az ,hogy az emberek többsége sajnos megmarad az álmodozás szintjén. Mert mi lesz ha a rokonok megtudják. Haverok megtudják. Mit szól a társadalom. Stb stb stb. Igazából én azt mondom mert élni, egyszer élsz és érezd jól magad benne.(persze ésszerű keret közt gondoltam.)
Most magadnak akarsz megfelelni és élni az életed,vagy másoknak illetve úgy akarsz élni ahogy mások akarják.
Nekem is volt kolléga aki nagyon jártas Pesten megkérdeztem ,hogy ha megyünk egy adott swinger klubba akkor mivel könnyebb oda jutni. Nézett és kérdezte ti oda jártok. Mondtam neki mi élünk, és ki akarjuk próbálni. Annyit mondott végülis igaz. Neki sok dolog kimaradt az életéből amit bán is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!