Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A vékony nők valóban meg sem érzik a 14-15 centis farkat?
Minden állítás, ami a szex témában fent van a GYK-n az igaz,legyen az bármi is.. Tehát a te kérdésedre a válasz, igen, még sem érzik.
(Kénytelen vagyok alkalmazkodni a GYK íratlan szabàkyaihoz, mert rájöttem, hogy itt csak a kamu kérdéseket bírják sokan és a kamu válaszokat,na meg a hazug szavakat. Ha igazat írok, mindig beszólnak vagy lepontoznak.)
Nekem 15 centi. Volt vékony csajom, akinek alig ment be, olyan szűk volt, és mikor be is ment, kellett vigyázzak, hogy ne menjen túl mélyre. És volt vékony csajom, aki akkora volt, mint egy barlang, alig éreztük egymást, és egyértelműen nagyobb kellett volna neki.
De volt 100 kg feletti nőm is, aki nagyon tág volt, a jelenlegi barátnőm pedig pont 100 kg, és mégis szűk. Szóval semmi összefüggés nincs.
#2 üdv a liberálkapitalista világmindensègben!
Én csak örülök ha itt lepontoznak bármi miatt is, utána meg röhögök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!