Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » G-pont. Ki hogy találta meg?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

G-pont. Ki hogy találta meg? Magának,vagy a párjával?. Egy ideje eggyütt vagyunk. Csiklóorgazmus az mindig van. Felvetettem hogy meg akarom találni a G pontját.

Figyelt kérdés
Utolsó menetnél kutyában mondta hogy érez valami jót valami mást. Ki hogy találta meg?

febr. 2. 17:40
 1/4 anonim ***** válasza:
77%
Ez azért nem egy bonyolult dolog. A G pont a csikló folytatása a hüvelyben.
febr. 2. 23:39
 2/4 anonim ***** válasza:
66%
A bejárattól 1-2 centire van. Én benyúlok ujjal, simogatom az egész hüvelyt és figyelek, hogy hol a legjobb. Az megvolt és éreztem ott egy gombostű fejnyi pontot, az az. Max 5 perc alatt kicsinálom 🤣
febr. 3. 10:13
 3/4 anonim ***** válasza:
76%

Benyúlsz úgy 1-2 óra irányban 1-2 cm-re. Simogatod és érzed, hogy ott egy ujjbegynyi területen megkeményedik egy kicsit a hüvely felszíne és kicsit rücskös lesz. Az a G-pont. nem tudom milyen érzés, mert férfi vagyok, csak látom, hogy a Barátnőm mekkorát élvez tőle.

F/63

febr. 3. 11:02
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Valószínűleg még lett...
febr. 3. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!