Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Naturista szaunában előfordul, hogy merevedése van egy meztelen férifnek?
Figyelt kérdés
2024. febr. 2. 17:02
11/21 anonim 

válasza:

Nem sokat voltam, de nem lattam. Igaz nem is neztem.
12/21 anonim 

válasza:

Milyen jó lenne ha csak magától felállna😅
13/21 anonim 

válasza:

Ha valaki többször volt már naturista szaunában,már biztos előfordult vele. Velem is előfordult szaunában többször, ez a magas hőmérséklet miatt pláne nem fura, de semmi gond nem volt a merevedésem miatt. Volt egy egy félmosoly néha lányok részéről.
14/21 anonim 

válasza:

ha rám ágaskodik a kobra én előveszem a machete-t! 😁
15/21 anonim 

válasza:

14# a szaunában egy machetet? Honnan? 😅
16/21 anonim 

válasza:

Buta kérdés, mindenki hord magánál egyet a popsijában.
:-D
17/21 anonim 

válasza:

15, előre bekészítettem a deszkák alá 😁
18/21 anonim 

válasza:

Sztem semmi gaz ezzel. A baj itt van ha valaki hivalkodo es zaklat masokat. Nudista strandon is van h erekciom van 45 evesen ha pl bekenek egy lanyt es masoknak is, nyilvan nem ez a gond, hanem az ha az ember odaall masok ele mutogatni es zaklato.
19/21 anonim 

válasza:

Az erekció természetes dolog, mindazonáltal engem zavar, ha hivatalos naturista strandon, ahova családok is járnak ki, álló faszt látok valakin, és nem zavartatja magát. (Persze mást meg a kutyám zavar, a kutyás partszakaszon is, ezért nem járok pl már évek óta Délegyházára, mert napijegyes kutyások ki lettek tiltva.) És nyilván nem vagyok prűd, szóval egy horvát „nomád” parton nem érdekel, hogy merevedése van a pasinak a nőjére. Én valahogy úgy vagyok bekötve, hogy nekem hosszú évek alatt egyszer se látták mereven a farkam Délegyházán, de még a Lupán se. Egyszerűen úgy érzem, nem tartozik idegenekre, a szexuális intimitásom része. Úgyhogy én általában azonnal le szoktam állítani a folyamatot, ha elindul, illetve, ha előfordult néha merevedés, akkor takartam (hasra fekvés pl).
20/21 anonim 

válasza:

Oké, kiegészítés: azt nem állítom, hogy amikor ért valami olyan inger, akkor meghosszabbodva-megvastagodva, kicsit felkeményedve nem látták a farkam, de felállásig sose jutottam közszemlén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!