Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha lenne legalább 19-20cm és jó vastag a farkam akkor az a nőnek szerelem első látásra?
Figyelt kérdés
febr. 1. 17:26
11/26 anonim válasza:
Igen, ha jól nézel ki (adonisz), luxus limuzinnal érkezel, és miközben a sofőröd nyitja az ajtót, legyezed magad egy köteg húszezressel. Erre úgy benedvesednek, hogy még a kétszer akkora is simán kevés lesz!
12/26 anonim válasza:
Mi ez, incelek találkozója?
Szerintem a kérdést a szokásos komplexusos kisfarkú egyed írta ki, hogy megint szabotálja a nőket.
13/26 anonim válasza:
Nos, én voltam 20centis vastag farkú faszival, és baromira nem volt jó, fájt még utána is.
Szóval nálam nemhogy szerelem nem volt első látásra, de még másokdik alkalom se volt.
14/26 anonim válasza:
Ha ennyire hülye valaki fejben az inkább instant tiltás.
15/26 anonim válasza:
#10 Mi ebben a hihetetlen.
#13 Lehet csak béna volt a pasi.
16/26 anonim válasza:
Annyit még hozzátennék (8,15), hogy magában a nagy pénisz nem lenne elég. Kell legalább egy elégséges külső, jó duma is. Mert ha rusnya lennék, akkor a dick picek se jöttek volna be.
18/26 anonim válasza:
Az incel felhasználók miért nem inkább azokban a kategóriákban írogatnak, amikhez van valami közük is? Csak mert teleszemetelik ezt a topikot is meg a felnőtt párkapcsolatokat is, holott gőzük nincs egyik témáról sem...
19/26 anonim válasza:
Azt tudni kell működtetni is. Hiába a méret, ha béna a gazdi. Láttam már gátlásos nagyfarkú pasit.
20/26 anonim válasza:
#19 Wz a legszarabb duma. Egy kispöcsű ugyanannyi eséllyel lesz béna. Sőt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!