Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok ti szexeltetek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok ti szexeltetek már combfixben?

Figyelt kérdés
Izgató volt? Adott plusz élvezetet?

febr. 1. 13:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
78%
Igen
febr. 22. 17:44
 12/24 anonim ***** válasza:
77%

Igen, szoktunk.

A plussz élvezet inkább attól van, hogy szexi fehérnemű és combfix kombóban várom haza és mikor meglát már a látványtól beindul. És ez nagyon izgat.

márc. 3. 07:02
 13/24 anonim ***** válasza:
77%
Igen volt rá példa. Bár a párom jobban szereti ha teljesen pucér vagyok, persze felszoktam izgatni azzal hogy felveszem a combfixet egy mini szoknyával ami alól éppen csak kilátszik és egy szép szexi felsőt húzok fel, ettől beindul, de ha már arra kerül a sor akkor mindent levesz rólam, mert szerinte úgy az igazi.
márc. 9. 12:44
 14/24 anonim ***** válasza:
69%
Igen.
máj. 10. 14:41
 15/24 anonim ***** válasza:
69%
igen, nagyon tetszett
máj. 10. 14:54
 16/24 anonim ***** válasza:
62%
Igen, meglepem vele a férjem hogy nem veszem le. De ha még a harisnyatartó is rajtam marad, attól egyenesen elszáll. De visz engem is. :-)
máj. 11. 13:35
 17/24 anonim ***** válasza:
85%
Tegnap este legutóbb 😄
máj. 11. 15:10
 18/24 anonim ***** válasza:
37%

Igen. De semmi plussz nem volt benne. Egy ruhadarab, mintha melltartóban szexelnék, vagy egy feltűrt miniszoknyában.

(Priván NEM kell)

aug. 3. 13:50
 19/24 anonim ***** válasza:
80%

Az akkori barátom (azóta már a férjem) mondta, hogy milyen jó lenne ha felvennék ilyeneket közben. Én azt mondtam nem dehogyis, meg amúgy is miért akar belőlem ribncot csinálni. Aztán megértettem azt, hogy ha csak neki öltözök így be, akkor nem is ribncos, mivel csak ő lát úgy, nem az utcára kell felvennem.

Azóta is gyakran szoktam felvenni combfixeket. Nagyon izgató mind a kettőnknek, sokkal jobban nedvesedek mert nőnek és szexinek érzem magam tőle. A párom pedig nagyon beindul tőlem.

aug. 4. 09:58
 20/24 anonim ***** válasza:
89%
Van egy egész doboz harisnyám, combzoknim és combfixem. Én imádom.
aug. 4. 11:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!