Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, előfordult már veletek, hogy nagyobb volt a libidótok, mint a pasitoknak?
Nekem voltak időszakaim, mikor sokszor kívántam, de szerencsére az exem mindig ott volt, mikor kellett.
Szerintem nimfomániásnak kell lenni ahhoz, hogy egy átlagos srácon kifogjon egy csaj.
"Szerintem nimfomániásnak kell lenni ahhoz, hogy egy átlagos srácon kifogjon egy csaj."
Ez szerepelhetne az értelmező szótárban a szexizmus szó mellett.
Egy nőnek ugyanúgy van igénye szexre, mint egy férfinak, csak a társadalom pont ilyeneket böfög rá, ha egy nő ezt ki meri fejezni...
Nekem pl kifejezetten nagy libidóm van a páromhoz képest, szerencsére azért könnyen kapható dolgokra, de néha bűntudatom van: ő elég könnyen befolyásolható személyiség, néha tartok tőle, hogy csak meg akar felelni nekem minden áron, pedig nem várnám el, hogy úgymond "ugorjon, ha a füttyentek".
1, akkor én nimfo vagyok ezek szerint. Ma is megtudtam valamit. Hála az égnek!
32/N
Igen volt már. Mindketten egyetemisták vagyunk, volt hogy én már végeztem a vizsgákkal, ő még nem, és nagyon sokat kellett tanulnia.
Úgy oldottuk meg, hogy az alatt a pár nap alatt a lehető legtöbbet segítettem neki, és megvártam amíg ő is levizsgázik mindenből, hogy neki is legyen ideje.
Párommal mikor összeköltöztünk tetszett a reggel/esti, szabadnapokon délutáni szex is.
Így 5 év után mondta végre jó lenne ha fájna néha fejem is...
Neki csökkent az étvágya, nekem megmaradt.
Eddig csak olyan volt...
De ezek laza alkalmak voltak, tartós kapcsolatnál nem tudom, olyan egyszer volt és szintén ugyanaz. Én mindig, ő sosem. Szétmentünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!