Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
50-55 év körüli férfiak! A szex hányadik helyet foglalja el az életetekben a fontossági sorrenden?
Ez a kérdés teljesen értelmetlen akkor, ha nem adod meg, hogy milyen dolgokhoz képest hányadik helyen van.
Nem látom, hogy a gyereked vagy egészséged feláldozásával miért jutnál szexhez.
4. “Nem látom, hogy a gyereked vagy egészséged feláldozásával miért jutnál szexhez.”
Fordítva. Megismerkedsz egy 20 éves csajjal, aki naponta 2x a mennybe repít. De közben nyafog, hogy este ne menj edzésre (vagy magadtól elhanyagolod az edzést, és inkább a csajjal hemperegsz). Elkezded elhanyagolni a gyerekeidet, helyette a csajt dugod. És rosszabb esetben a munkahelyen se teljesítesz úgy, mert a csaj teljes figyelmet kíván.
Láttunk már ilyet a vilàgtörténelemben, nem egyet.
8# igen ezt értem, de ez egy speciális szituáció.
Én 2 év múlva leszek ötven, elváltam, van egy rakás gyerekem, de a barátnőmmel remek a szexuális életem, a gyerekeimet nem hanyagolom el, és egészségesen is élek. Szóval számomra értelmetlen a kérdés.
De ha egy ronda visszataszító elhízott faszi lennék, akinek az egyetlen esélye a nemi életre egy gyerekgyűlölő mostoha lenne, akkor nyilván a jobb kezem választanám, nem a punettit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!