Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelenthetett valamit az együttalvás során?
Úgy alakult, hogy egy lány barátom nálam töltötte az északát, és kiskifli-nagykifli pózban feküdtünk. Talán inkább csak úgy nevezném, hogy egymás mellett aludtunk, ugyanazon az oldalunkon fekve, tehát nem voltunk szorosan egymáshoz bújva. Tehánt a felsőtestünk és a lábaink között volt egy kissebb távolság, viszont a fenekét egészen közel, az ágyékomhoz nyomta. Nem szorosan, csak épp annyira, hogy egymáshoz érjünk, és azon a ponton ne legyen közöttünk levegő.
Csak baráti viszonyban vagyunk, soha mégcsak nem is csókolóztunk.
Alapból érteném a jelenséget, és reagálnék is rá, ha mondjuk az adott szituban randizgatnék a csajjal, vagy legalább flörtölgetett volna előtte, stb.
Viszont ő soha egyáltalán nem mutatta jelét ilyesfajta érdeklődésnek. Csak mint haverok elbeszélgettünk, filmeztünk néhányszor, és csak egyszer aludtunk együnk. Szex vagy flörtölés mégcsak humor formájában sem került szóba.
Lehet, hogy simán csak véletlenül feküdt úgy? Talán nem érezte, hogy ottvagyok mögötte?
3-asnak van igaza. Vagy az van, hogy egyaltalan nem tekint ferfinak ami eleg gaz vagy pedig az, hogy jelezni akart amit te eltoltal. Nem allt fel amugy amikor a feneked belenyomta?
amugy mennyi idosek vagytok? Mert az is szamit.
Ha felállt a farkad, akkor tuti érezte. Azt viszont nem tudom elképzelni, hogy így fekszetek, oda nyomja a fenekét és neked nem áll fel!
Na már, ha érezte és nem ment arrébb, akkor tuti akarta! Jó nedves lehetett!
Én a helyedben jó erősen a fenekéhez nyomtam volna a felállt farkamat.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!