Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megtennétek a kedveseteknek ha azt kérné, hogy úgy nyaljátok ki, hogy még nem fürdött és nem mosta mag a punciját?
Figyelt kérdés
jan. 30. 19:11
11/15 anonim válasza:
#5 én mindig úgy alakítom, hogy a találkozók előtt letusoljak, vagy legalább megmosom azelőtt, hogy kinyalna, nekem nagyon kellemetlen lenne, ha büdös lennék lent és úgy nyalna, ugyanígy én se venném a pállott farkát a számba. Igényes embereknél ez totál alap dolog, semmi illúzióromboló nincs benne, nekem az lenne illúzióromboló, ha nem mosná meg a farkát, mielőtt a számba adja.
12/15 anonim válasza:
Én megtenném, de az asszony minden alkalom előtt lefürdik vagy legalább megmossa odalent. Ez többnyire rendben van, de azért amikor hirtelen kap el a hév, akkor elég lelombozó, hogy neki kötelezően ki kell szaladnia a fürdőbe.
13/15 anonim válasza:
12
Na, erről van szó. De mindegy, mert lepontoznak, még ha legitim is a véleményed.
Nyilván halál érdektelen számomra, ki milyen sunával szexel, de nekem akkor is ezerszer undorítóbb mondjuk bkv-s gatyával ráülni a vetett ágyra vagy arra a székre otthon, amire aztán fürdés után meztelen seggel (bugyiban, pizsamában) megint leülsz. Vagy a szemeteskuka fedelének fogdosása után a telefonodon pötyögni, amit aztán megtörlés nélkül beviszel lefekvéskor az ágyadba. Kinek mi az undorító, nekem más gusztustalan, nem a csajom 18 órája mosott bulája – ez van.
14/15 anonim válasza:
#13 pedig egy büdös pállott pisis nemi szerv ugyanolyan undorító…
15/15 anonim válasza:
#13 Pontosan! Én sem szeretek azzal a ruhával bemászni az ágyba, ami napközben odakint rajtam van, meg állandóan kezet mosok, de a feleségem punciját lucskosra nyalnám edzés után is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!