Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy a 20-as srácok a 40-es nőkhöz vonzódnak, a 40-es férfiak meg a 20-as lányokhoz?
Figyelt kérdés
jan. 30. 01:53
1/14 anonim válasza:
Én még életemben nem találkoztam olyan 20-as sráccal aki 40-es nőkhöz vonzódott volna.
Inkább a korosztályukkal, vagy kicsivel fiatalabb csajokkal szoktak lenni.
A másik variációt viszont ja, tapasztalom 😆
2/14 anonim válasza:
Azért van, mert általánosítasz. Az tűnik fel, ami az átlagostól eltér.
3/14 anonim válasza:
Én 22 vagyok de nekem kifejezetten bejönnek az idősebb nők.
4/14 anonim válasza:
Fiatal srac tapasztalatszerzes mitt akar meghuzni egy idosebb not, a az idosebb ferfi meg szuk pinat akar
5/14 anonim válasza:
Én 28 vagyok, lehetőleg tőlem fiatalabb vagy egyidődős nőket keresek.
6/14 anonim válasza:
Mert amelyik 40-es férfi teli van pénzzel, az inkább szerez fiatal hamvas barátnőt magának, mert az szexi. Ennyi a magyarázata. Mindkét fél profitál belőle, főleg miután a lány annyit csalódott a huszonéves srácokban, akik manapság már szinte hercegnőnek képzelik magukat és csóró létükre még meg is csalnak. Egy negyvenes pasi viszont sokkal jobban megbecsül, nem csak anyagilag.
7/14 anonim válasza:
26 évesen az ugyanennyi idős barátnőmhöz vonzódom. Nem érdekelnek a 40-es nők.
8/14 anonim válasza:
Egyik sem igaz, csak mindkét csoportnak van ilyen részhalmaza.
9/14 anonim válasza:
Szerencsére voltam tőlem idosebb holgyel 46 ill 53
30:F
10/14 anonim válasza:
Negyvenes ként hozzájuk is vonzódok, de nem a testük fiatalsága miatt, minden korosztályban mást kedvelek, nem ijedek meg egy harmincas nőtől sem, aki tudja mit akar, vagy mit nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!