Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hány évesen szexeltél először?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen szexeltél először?

Figyelt kérdés
jan. 29. 20:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
88%

23 évesen. Az egyik barátomnak (barát barát, srác) volt egy barátja akivel néha egy társaságba keveredtünk a közös kontakt miatt, de alig beszélgettünk.

Aztán volt egy buli ahol összeakadtunk ezzel a sráccal és kimentünk dumálni, flörtölni kezdett aztán megcsókolt és az este nagy részében vele voltam, smároltunk. Egyébként őt már az első pillanatban ahogy megláttam kiszúrtam, hogy mennyire jó pasi, és megfordult bennem, hogy "na vele szívesen lefeküdnék".

Aztán pár hétre rá megint kavartunk de ennyi.

És végül még egy héttel később abban a koleszben volt buli ahol én is laktam. Ő is ott volt. Egész este láttam, hogy nez, bámul de nem jött oda. A közös barátunk, meg kivételesen nem volt ott. Aztán egyszercsak amikor egyedül maradtam rám köszönt, odamentem hozzá, elkezdtünk beszélgetni, megint megcsókolt, sokat csókolóztunk kinn, benn a folyosón, másik folyosón, majd bejött a szobámba és végre szexeltünk is.

Borzasztóan kívántuk már egymást. De bulikban korábban mindig elég sokat ittunk mind a ketten és én úgy nem akartam, vigyázni akartam azért magamra. Meg korábban nem olyan voltunk. Viszont aznap este egyáltalán nem ittam semmit, ő se sokat, és a saját szobámban történt a dolog, biztos, komfortos közegben. Jó volt nagyon, annak ellenére, hogy "csak" kaland.

jan. 29. 20:50
 12/26 anonim ***** válasza:
77%
16 évesen
jan. 29. 20:51
 13/26 anonim ***** válasza:
91%
19 évesen. Az első komoly kapcsolatom volt, ő is szűz volt még.
jan. 29. 20:51
 14/26 anonim ***** válasza:
91%
20
jan. 29. 21:04
 15/26 anonim ***** válasza:
77%
15 évesen. 28/L
jan. 29. 21:15
 16/26 anonim ***** válasza:
91%
Még szűz vagyok
jan. 29. 21:27
 17/26 anonim ***** válasza:
91%
majdnem 22
jan. 29. 21:59
 18/26 anonim ***** válasza:
36%
13 évesen, 2 idősebb pasival
jan. 29. 22:09
 19/26 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem én még 50 évesen is szűz leszek.
jan. 29. 22:30
 20/26 anonim ***** válasza:
79%
19 évesen alkalmiban, hogy kezdtem neki? Felvettem a gumit 😅
jan. 29. 23:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!