Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élvezhető az anál?
Nő vagyok és a párom nagyon akarja az anált én félek a fájdalomtól de egyszer kíváncsiságból azt hiszem én is kipróbálnám.
Magamnak már nyúltam oda de nem volt kellemes ezért nem tudom, hogyan lazíthatnám el magam annyira, hogy ne legyen kellemetlen élmény. Síkosítót mindenképp beszerzek.
Szeretem a párom engem is hajt a kíváncsiság de azt, hogy oda élvezzen nem igazán szeretném engem ez taszít mert félek elkap valamit gumi nélkül vagy olyan lesz a ....
Lehet tőle baja ha gumi nélkül csináljuk? Ezt azért nem szeretném.
Hogyan tehetnénk kevésbé fájdalmassá és inkább élvezhetővé?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Mindenképp élvezhető. De rá kell készülni.
Eleinte, zuhanyzáskor nyúlj be magadnak szappanos ujjal. Csak szokjad az érzést. Kilègzès, tudatos ellazítás. Matass kicsit, ki-be, körbe. Ismerkedj magaddal. Szoríts rá, engedd el.
Ha gondolod, és úgy érzed, próbálj még egy ujjat mellé.
A barátoddal pedig, mondjuk egy közös zuhanyzás után , amikor ő is megsimogatta már a popsidat, az előjáték része lehet egy finom nyalakodás, ujjazás, jó bőven nyálasan.
Nem kell elsőre azt várni hogy majd be tudod fogadni a farkát. Adjatok neki időt, mert ha elkapkodjátok, nagyobb az esély hogy rossz élmény lesz.
Mi nem használunk gumit, de biztonságosabb azzal, szóval ha úgy érzed jobbnak, akkor tegyétek azt.
Vannak akik beöntèst csinálnak előtte. Ez is ízlés dolga. Aki análozik, az annak tudatában teszi, hogy előfordulhat találkozás a kakival, ez benne van a pakliban mindenképp.
Élvezhető. Lassan kell csinálni, fokozatosan. Kicsi játékokkal kezdeni és fokozatosan nagyobbat rakni be.
Mi már eljutottunk a nagyig, sőt a farka is volt már bent de mozogni nem tudott mert az már rossz érzés volt. Legközelebb az jön. Bár nekem már a játékok mozgása élvezhető, csak ahogy a farok csúszkált volna ki az fájt.
Élvezhető, ha szép lassan van bevezetve az ember lánya a popsis örömökbe. Nálunk is nyalás, ujjazás, plug volt a sorrend. Síkosító mindenképp kell, eleinte gumi is legyen és majd utána megbeszélítek. Az első alkalom elég kellemetlen meg kicsit fájó volt, de nem szabad ráfeszülni.
Ha gumi nélkül is akarjátok majd akkor nagyon ajánlott a beöntés.
Síkosítóval és, ha a párod csak finoman dug, csak pár centi mélyen akkor élvezheted.
Én minden csajomat rábeszéltem egy ilyen finom análra, és azt mondták azt élvezték, hogy én nagyon élveztem a feneküket.
Ha nem félsz és felkészülsz rá nem fog fájni és élvezni is fogod
Szépen rà kell hangolódni, nem szabad csak egyből durr bele a közepébe
Figyelmesnek kell lenni a pasidnak is
Nálunk működik a dolog és élvezem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!