Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, hogy nem arcra vártátok, de arcra élvezés lett belőle?
Figyelt kérdés
jan. 29. 12:08
1/12 anonim válasza:
Igen, cicire vártam, de fel spriccelt az arcomig. Nem volt valami kellemes élmény az biztos!
2/12 anonim válasza:
A srác a mellemre akart élvezni de mindenhova ment csak oda nem …
3/12 anonim válasza:
A mellkasán feküdtem a pasinak és úgy kézi munkáztam aztán egyszer csak az arcomba élvezett . Akkor kicsit kellemetlen volt
4/12 anonim válasza:
Igen
Melleimre akart aztán fentebb kaptam
El nevettük a dolgot az volt a szerencse hogy nem ment bele a szemembe . Nem lett volna őszinte a mosolyom
5/12 anonim válasza:
Nem, eddig mindig oda ment, ahová szánta és nem arcra
6/12 anonim válasza:
Ez még a kisebbik gond, mert nálam volt már, hogy nem oda élvezett, ahova vártam, viszont annál rosszabb helyre. Pontosabban helybe.
7/12 anonim válasza:
Has helyett véletlenül arc. Bár ezt direktbe nem engedném, de akkor vicces volt, nevettünk. Viszont kontaktlencse volt a szememben, és full belement alá. A szemgolyóm vörös lett, a lencse rátapadt és alig tudtam kiszedni, bő vízzel kellett mosni a szemem, hogy helyrejöjjön. Csodás volt… :D
8/12 anonim válasza:
Igen, punciból kihúzva has és cici mellett az arcra is került egy kicsi.
9/12 anonim válasza:
Egyszer egy csajnak a mellére akartam élvezni, az első spricc oda is ment, de szerintem a csaj nem akarta, hogy sokat kelljen takarítania, hanem hirtelen be akarta kapni, de nem volt elég gyors és egy spricc ment a szájára, utána már bekapta és a többi letudta már nyelni.
10/12 anonim válasza:
A csaj mellére céloztam de erősebb lett a spricc és az arca meg a háttámla kapta
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!