Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen maszturbálási technika?
Picit fura kérdés tudom, de nem találtam eddig rá magyarázatot.
Kiskoromban éreztem rá, annyi az egész, hogy feküdtem a padlón, nagyon erősen összeszorítottam az alsó izmaimat, mmint így a puncimban(?) és az egész altestemben, nekifeszült a testem a padlónak az "erőlködéstől" és ezt addig csináltam míg el nem értem egy pontra, ahol iszonyú jó érzés áradt szét a puncitól indulva, gondolatok eltűntek, csak ezt az élvezetet éreztem és az egész testem ellazulását. És az a helyzet, hogy én azóta is így szeretek, tudok csak önkielégíteni..
Tehat mondom, fizikailag semmi nem ér a puncihoz, csak megfeszitem az ottani izmaimat(?)...
De akkor mi ez? Elélvezés az olyankor egyáltalán? És ha igen, mitől??
Most azért megkönnyebbültem, én azt hittem valami gond van velem..😅
Utánaneztem, ez tényleg hasonló, mint a comb összeszorításos, úgyhogy ez akkor egy létező dolog, nem vagyok ufó:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!