Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen gyakran szoktatok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen gyakran szoktatok szexszelni a párotokkal?

Figyelt kérdés
2024. jan. 28. 20:30
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Hat ez sok mindentől függ. Együtt élünk jelenleg, de attól függ ki mikor ér haza, megy e a másik valahova este, van e estére közös terv, mennyire vagyunk fáradtak, mennyire vagyunk jó hangulatban. Stb

Általában miota együtt lakunk heti 3-4 volt, azelőtt minden alkalommal mikor találkoztunk és egymással aludtunk

2024. jan. 29. 22:50
 22/26 anonim ***** válasza:
54%
21# már nem alszotok együtt és azert nincs gyakrabban szex?
2024. febr. 13. 06:39
 23/26 A kérdező kommentje:
21-es kommentelő érdekes kapcsolatban élhec
2024. febr. 13. 17:16
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
23# ne cikizz. Hát azt írta amikor találkoztak, egymással aludtak. Te ezt, hogy értenéd?
2024. febr. 13. 18:05
 25/26 anonim ***** válasza:
De, miért ne aludnank együtt? Arra írtam, hogy amikor nem laktunk együtt és találkoztunk egymasnal akkor feküdtünk le mikor ott is aludtam, mert volt mikor nem tudtam ott aludni és nem nala voltunk egesznap, akkor nyilván nem
2024. febr. 15. 20:18
 26/26 anonim ***** válasza:
Hát a titkot nem tudtam meg. A megnyugvásotokra mára, bár senkit nem érdekel ez a része valószínű, hogy már nem akarom tudni a titkot. 😁
2024. febr. 20. 02:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!