Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Sok kandúrbandi ír privátokat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sok kandúrbandi ír privátokat itt lányoknak ismerkedés, hokizás, képcsere, szexchatelés céljából?

Figyelt kérdés
jan. 28. 18:30
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, sajnos.
jan. 28. 18:52
 12/19 NTBS ***** válasza:
100%
Igen. Előfordul.
jan. 28. 18:52
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Te most vagy itt először?
jan. 28. 19:19
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
jan. 28. 19:24
 15/19 anonim ***** válasza:
77%
Egyetértek a 4-es válaszolóval. A csajok is írkálnak, de csak akkor ha pénzt akarnak.
jan. 28. 19:49
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem még sose írt olyan csaj aki pénzt akarna, de mostmár kíváncsi lettem!! :D :D :D
jan. 28. 20:01
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg. Nem csak itt, hanem minden más fórumon aminek incifinci köze is van a szexualitáshoz, vagy az ismerkedéshez. Sőt még az sem kell. Egy sima recepcsopiban is kapod a bepróbálkozásokat. Egy idő múlva rezzenéstelen arccal, rutinból vágod tiltóra őket.
jan. 28. 20:10
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Igen, elég gyakran. Bárkinek, akiről halvány gyanú fennáll, hogy nő.
jan. 29. 13:11
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedés céljával már sokat kaptam, pedig arra direkt ott van az ismerkedés kategória.

Hokizás céljával eddig még nem kaptam. Képcsere céljából eddig csak egy üzenetet kaptam. Szexchatelni még senki sem próbált. De nem is vagyok itt olyan régóta.

jan. 29. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!