Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném kipróbálni a szerepjátékos szexet a barátnőmmel. Milyen szituációkat ajánlotok?
Figyelt kérdés
jan. 28. 13:37
1/10 anonim válasza:
Főnök-beosztott
Rendőr-rab
Szerintem biztos van ezzel kapcsolatban fantáziátok ha már idáig eljutottatok :)
2/10 anonim válasza:
tesók
ha nagy a korkülönbség: apa-lánya
3/10 anonim válasza:
Könnyebb lenne javasolni, ha írtál volna arról, hogy mi izgat titeket, de pár tipikusabb ötlet:
főnök-titkárnő
tanár-diák
orvos-páciens
prosti-vendég
5/10 anonim válasza:
Orvos-asszisztens
Én erre vágyom csak nem merem páromnak megmondani mert orvosokkal dolgozom amúgy.
6/10 anonim válasza:
Bérgyilkos vs áldozat.
Zombi vs ember.
Őrűlt vs ápolò.
Zakkant vs papirzacskò.
Politikus vs állampolgár.
9/10 anonim válasza:
Nekünk nagyon bejött a nőgyógyászos szitu kezdve a paciens érkezésével. Fehér köpenyt is felvettem. A másik a ķómában lévő làny és egy ápoló, aki mosdatja, közben beszél hozzà, majd egyre messzebbre megy, (száj, punci) . A lány vegig passzív és tettet. Ettől durván nedves volt a parom. Nagyon meleg vizes szivaccsal mosdasd
10/10 anonim válasza:
Fhuu ebben én is benne lennék 😊😀😀 9es rendesen felizgattál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!