Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti ha egy ismerőssel elmentek wc-re egymás mellé álltok a piszoárnál?
Két szabály van.
Minimum egyet kihagysz és kussolsz.
Baromi zavaró, ha valaki melléd áll mikor lenne máshol is hely és még pofázni is akar.
Mivel a melóhelyen eleve csak 2 piszoár van, így nem tudunk kihagyni egyet. Én nem szívesen állok oda mellé. Van hogy úgy nem megy
Viszont ha már elkezdtem akkor jöhetnek mellém, nem zavar. Kivéve ha finganom kell, mert hát azt is ott akkor szoktam intézni
Alapvetően egyet kihagyok én is.
Kivéve ha mondjuk haverokkal iszogatunk és lement már pár sör és pont egyszerre megyünk ki wc-re akkor simán egymás mellett beszélgetve is megy a dolog.
Én szivesebben használom a piszoárt, mert nem kell megfogni a kilincset vagy a deszkát felhajtani.
Ha lehet én is kihagyok minimum egy helyet, ez fiúknál egyfajta íratlan szabály.
Voltam már olyan helyzetben, hogy egyik osztálytársam beállt mellém, és sajnos úgy nem ment. Elfele fordultunk mind a ketten, de nekem így nem ment. De minél többször használ valaki piszoárt, annál inkább hozzászokik és mindenhogy menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!