Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők kevésbé vizuálisak mint a férfiak, akkor egyetértetek azzal, hogy egy nő számára jobban megéri edzeni, formálni a testét, figyelni az öltözködésre stb stb., mert nekik nagyobb előnyöket jelent ez a heteroszexuális dinamikában?
Én egyetértek azzal amit a fenti kérdésben leírtam. Ezért van az hogy a férfiak nem adnak annyira magukra mint a nők mert egyszerűen nem jelent ugyanakkora előnyt mint fordítva.
Mondjuk úgy, hogy a 10-es skálán egy sportos férfi emel magán 0,5-1 pontot azzal szemben aki nem az, míg egy sportos nő 2,5-3-at simán egy olyannal szemben aki nem sportol, nem mozog, azzal szemben aki esetleg túlsúlyos meg végképp.
Szerintem nagyon fontos, hogy egy férfi ne hízzon el, mert ha kikerekedik a feneke, melle, arca stb, az femininné teszi.
De a piperkőcködés is feminin, pl. én nem bírom, ha egy pasi rajong a parfümökért vagy sok időt tölt az öltözködéssel.
Nőként számomra az a vonzó, ha egy férfi "férfias" tulajdonságokkal rendelkezik, például kitartó, gondoskodó, védelmező, illetve értsen valamihez, legyen értelmes. Tudom nem ez volt a kérdés, de annyiban idetartozik, hogy a férfias összképet nagy részben a jellem, viselkedés alakítja.
Én nőként eléggé vizuális típus vagyok.
Bár szokták is mondani, hogy pasi agyam van:D
Ez az én szememben mondjuk az egyetértek kategória. Nagy jelentősége nincs a számodra, így nincs lehetősége a nemi szerepeit leadni. Ezzel szemben láthatjuk hogy a különösen a vonzó nőknek bőven van.
#1 részben igen, de az izmosság alapvetően mindig vonzó egy férfin (most nem a kigyúrt, felfújt izmokra gondolok, hanem a normális, egészséges testi erőről tanúskodó izmokról).
Nőknél meg mindegy, mert sok férfi van, aki kimondottan utálja az atletikus, izmos nőket és csak a gömbölyded, puha nőket szereti, mert azt tartja nőiesnek. Én vékony nő vagyok aki rendszeresen edz és szingli vagyok, ellenben az összes kövér nőismerősömnek mindnek van pasija.
#4-5
Köszönöm a választ! Nem látom sehol hogy a vékony és rendszeresen edző nők ne lennének vonzóak a férfiaknak. Sokkal vonzóbb vagy mint azok akiken van 10-20 kg plusz, különösen ha még a 20-as korosztály vagy.
Szerintem egyrészt, a te szingliséged 100%-ban a saját döntésed, és ha párt szeretnél találnál azonnal (ha hajlandó vagy hasonlóan kompromisszumos párt választani magadnak ahogy mi férfiak kénytelenek vagyunk), vagy ha proaktív lennél a társkeresésben, és az adott férfi szintén vonzónak, emberi lénynek érezhetné magát melletted, ahogy azt ti mellettünk már azonnal az ismerkedési fázisban.
Nem értek egyet. Az hogy a férfiak a nőket testileg tárgyiasítják az, ami lehetővé teszi hogy emberileg viszont pontosan olyanok legyenek amilyenek akarnak/tudnak, és nincs ebben is egy nagyon szűk "tulajdonságcsoport" aminek meg kell felelni vagy "selejtes, kuka" vagy.
Ha azt mondom hogy menjél, sportoljál és legyen egy jó segged az közel sem annyira sértő az egó számára, mint az hogy az mint ember kuka vagy mert nicns meg benned az a néhány tulajdonság, az a viselkedés amit elvárunk. Ez utóbbit sokkal nehezebb és fájdalmasabb megváltoztatni.
Ott tévedsz, hogy ha nem lennénk ennyire testileg tárgyiasítók, akkor a személyiséget, életben elért eredményeket, munkát is amolyan terézanya hozzáállással néznénk mint most. Szerintem csúnya vége lenne a nők számára, ha hirtelen ugyanolyan hűvös hellyé válna a világ a számotokra mint nekünk. Ez tipikusan "be careful what you wish for" dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!