Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam kívül más férfiak is vannak, akik jó nő társaságában szoronganak? Megfigyeltem, hogy kevésbé jó nőkkel el tudok lazulni, de ha az átlagtól csinosabbhoz kerülhetnék közelebb, akkor igyekszem elkerülni az intim szituációt.
Attól válok feszengőssé egy kicsit hogy hogy viszonyul hozzám, de ha flegmázik stb akkor úgyis továbbálok, ha pedig ezt valami miatt nem tudom megtenni, akkor azért nem csinálom össze magam.
Viszont a jócsajok és a csúnyábbak is flegmáztak már, sőt a jócsajok szerintem gyakrabban kedvesek. Pl egy jócsaj gyakrabban mosolyog vissza vagy kezdeményez mosolyt mint egy átlagalatti kinézetű.
Illetve ha már nagyon forrósodik a hangulat szexuális értelemben, akkor egykis feszengés egykis izgalom az teljesen egészséges és még talán jó is, a sportolók is azt mondják hogy van a jó fajta izgalom.
Én is így vagyok ezzel...
Munkahelyemen van egy gyönyörű nő, de kb.mindig csak dadogok-makogok ha néha beszélünk pár szót.
Pedig nagyon tetszik!
Nem vagyok egy mimóza típus pedig, elég sok nőm volt már hálistennek, de ő az a kategória aki azt hiszem, mindig csak vágy marad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!