Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz barátnőm nagyon passzív az ágyban. Fog ez változni?
Figyelt kérdés
Én azon fáradozom hogy ellazítsam őt.
Simogatások, csókolózás, majd addig nyalom amíg ő elélvez.
Nekem viszont semmi sem ad és azt is mondani kell neki hogy csinálja orálisan.
Ha nem mondom akkor nem csinálná.
Szexel még nem próbálkoztunk mert mondta hogy még lehet nem áll rá készen. Jó pár hónapja együtt vagyunk amúgy
Ha elején ennyire passzív, akkor lesz valami változás vagy az ő szexuális étvágya ennyi?
2024. jan. 26. 19:35
11/15 anonim válasza:
10: Kár erőltetni, nem fog tetszeni neki. Nem kapja be a dákeszt magától. Ez azt jelenti, hogy nem kívánja úgy ahogy van. Ha nedvesedne a sráctól, már rég beengette volna a répát. Ez a lány lelkileg nem érett még a dugáshoz. Békén kellene hagyni.
12/15 anonim válasza:
Lehet, hogy azèrt annyira passzìv, mert a pettingre sem kész, csak te erőlteted. Csak használod a testèr, ezt nem ketten csinàljàtok.
13/15 anonim válasza:
A 14 éves énemre emlékeztet, amikor még én is úgy voltam vele, hogy fúj sex XD de 18 éves koromra változott a hozzáállásom…nekem úgy tűnik részéről nincs meg az a vonzalom/vágy, szenvedély meg abszolút nincs közöttetek és nem is tűnik nyitottnak. Ha nem olyan a pasim, hogy összenézünk és egyből kívánjuk egymást, akkor az régen rossz, főleg hogy jártok már egy ideje. Nézzetek esetleg valami romantikus filmet, ami felizgatja, igyatok közben egy pohár bort, lazuljatok el, legyen meg a bizalom, majd kezd el simogatni, kezdjetek heves csókolózásba, ha kívánni fog, ő is azon lesz, hogy neked is jó legyen. De szerintem ő lelkileg erre nem elég érett, nem áll rá készen.
14/15 A kérdező kommentje:
Oly mindegy már ez. Március végén szakítottunk,addig sem történt köztünk semmi, de akkor is csak azt mondogatta, hogy én csak "arra" hajtottam.
Szóval vicc volt az egész, tényleg nem állt készen semmire sem az a csaj.
2024. jún. 1. 17:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!