Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy érdemes közelíteni úgy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érdemes közelíteni úgy egy nő felé ha csúnyább vagyok az átlagnál?

Figyelt kérdés
22 leszek nemsokára és még nem volt kapcsolatom eddig soha. Úgy érzem ez már kihat a mindennapi életemre is és nem hagy nyugodni ez a tudat. Voltak próbálkozásaim de mindig rosszul sült el a dolog. Az is hozzátesz a dologhoz hogy nem szívesen kommunikálok emberekkel mert szorongok meg hablatyolok ha idegent kell megszólítani. Ha nem vagyok túl beszédes akkor mi a recept ahhoz hogy megkedveljenek a nők?
2024. jan. 25. 19:22
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Legyél humoros.
2024. jan. 25. 19:24
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Kezdj el onismerettel foglalkozni, hogy magabiztosabb legyel. Akar pszichologus segitsegevel.
2024. jan. 25. 19:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Annyira jókat mondott az 1 2, hogy alig bírtam zöldre ponzozni😁😉😊
2024. jan. 25. 19:38
 4/10 anonim ***** válasza:
92%

nincsen esélyed online mert ott ezt az oldaladat nem tudod megmutatni csak azt látják hogy egy 🐖 képű vagy.

élőben van esélyed idővel talán vki beléd szeret.

2024. jan. 25. 20:24
 5/10 anonim ***** válasza:
Kezdd az ismerkedést szolidabb nővel, akiből kinézed, hogy téged is értékel.
2024. jan. 25. 20:27
 6/10 anonim ***** válasza:
Merre fele laksz?(nem vagyok nő)
2024. jan. 25. 21:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Mindenképp próbálj kommunikálni, mert bármennyire is cuki vagy sose derül ki ha nem beszélgetsz. Amúgy meg add magad mindig, ne akarj másnak látszani. Nekem volt olyan pasim aki nem nézett ki annyira jól mint az elődei, mégis imádtam, mert édes kis kétbalkezes volt és nagyon érzékeny lelkű. Tök szerelmes voltam belé. 🙂
2024. jan. 25. 21:59
 8/10 anonim ***** válasza:

Barátom így sajnos sehogy :( nem vonzó a nők szemében az olyan aki 0 kisugárzással rendelkezvén azt látják rajta mindjárt becsinál a gatyába ha meg kell szólalni.

"nem szívesen kommunikálok emberekkel" - talán kezd ezzel, könnyed, laza társalgás, ezzel kezdődik minden!

Ja és ahogy az 1, 2 is írta keress fel egy szakembert. A leírásodból olyan fokú szorongásokat érzek ki amit egyedül nem fogsz tudni megoldani.

2024. jan. 25. 22:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Összefoglalva: "Hogy érdemes közelíteni úgy egy nő felé ha .... nem szívesen kommunikálok emberekkel" Lásd be, hogy a kettö együtt nem megy. Képzeld el ahogy odaállsz egy nö elé közeledési szándékkal, de hallgatsz csak mint egy kuka. Csak a frászt hozod rá! Beszéld meg magaddal mi a fontosabb neked és aszerint viselkedj!
2024. jan. 25. 23:38
 10/10 anonim ***** válasza:
Sötétben, hátulról
2024. jan. 26. 00:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!