Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40-es pár vagyunk. Feleségem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-es pár vagyunk. Feleségem azt mondta már többször is, hogy keressek egy nőt nyugodtan, mert ő már ritkábban kívánja a szexet, mint én. Mondta tok már ilyet a férjeteknek? Ha igen, akkor miért?

Figyelt kérdés

Minden rendben van velünk. Szeretjük, tiszteljük egymást. Élvezi is velem a szexet, de utána mindig kell neki pár nap, mire "helyreáll" és újra molesztálható, újra kíván. Ha hamarabb próbálkozok, akkor szokta ezt mondani.

Sokmindent tapasztaltam már, de erre nem tudok mit reagálni. Nem akarok mást.

Mit kellene tennem?

2024. jan. 25. 17:15
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

"eleségem azt mondta már többször is, hogy keressek egy nőt nyugodtan, mert ő már ritkábban kívánja a szexet, mint én."

Egy feleseg ilyent nem mond.

[link]

2024. jan. 26. 01:48
 22/27 anonim ***** válasza:
63%

Én annyiban különbözöm a kérdezőtől, hogy én nem vagyok rászorulva szánalom szexre.

Nálunk az a helyzet, hogy ha találkozunk a lakásban, a feleségem inkább lehorzsolja az oldalát a konyhaszekrényen, csak nehogy hozzám kelljen érnie.

Undorodik tőlem.

Elvonul a ház másik felébe telefonálni. ilyenkor csak a vihogását hallom néha.

Ha orvoshoz kell mennie, egyből kedvesen viselkedik velem.

Vittem már sürgősségire az éjszaka közepén, miután hazaértünk, egyből elkezdett kiabálni velem.

A barátja ilyenkor sohasem ér rá.

2024. jan. 27. 13:06
 23/27 Vazul65 válasza:
89%

Anyát kezelik. Ezzel validálja.

Figy, nem olyan rossz az ha hivatalosan félreqrhatsz.

2024. jan. 30. 12:23
 24/27 anonim ***** válasza:
0%
#22: Akkor miért a feleséged még, ha undorodik tőled? És te miért nem válsz el tőle?
2024. jan. 30. 16:59
 25/27 A kérdező kommentje:
Nem undorodik tőlem. Olvasd vissza, amit írtam.
2024. jan. 30. 17:50
 26/27 anonim ***** válasza:
49%
#25: Nem neked szólt a kérdésem, hanem a 22-es válaszolónak, aki azt írta, hogy undorodik tőle a felesége.
2024. jan. 30. 19:03
 27/27 anonim ***** válasza:

Ha nem kell más, akkor ezt elmondod neki.

De találni kell időt arra is, hogy megbeszéljétek, hogy neked ennél több kell. És találni egy köztes megoldást.

júl. 10. 13:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!