Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szülés után mennyi idővel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szülés után mennyi idővel volt az első szex? Ki kezdeményezte? Milyen élmény volt?

Figyelt kérdés

2024. jan. 25. 00:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Hazamentem a kórházból, és az volt szinte az első, hogy lesz@ptam a páromat, mert már olyan voltam mint egy hidegben kóbórló farkas.

Úgy kivoltam már éhezve rá, hogy szinte félre beszéltem.

2024. jan. 26. 01:57
 12/21 anonim ***** válasza:

#9es csak gratulálni tudok neked az alpári megnyílvánulásodhoz. Megszülte a gyerekedet, és neked az a legfontosabb, hogy nem tudott visszafogyni azonnal. Szerinted amit kilenc hónap alatt magára szedett, hozzáteszem a te gyereked miatt is, azt majd biztos pár hét alatt ledobja. Nem mindenki Rubint Réka hogy egyből megy.

A másik hogy te bíztatod, vagy csak lebálnázod állandóan? Mert ha motiválnád esetleg, nem csak bántanád, lehet hamarabb lenne eredménye. Bár ebből a kommentből nem azt szűröm le mintha annyira támogatnád.

A másik hogy te kegyesen megengedted, hogy a szomszéd leszopjon, rólad árul el sok mindent. Amég ő otthon van a gyereketekkel, te mással. Remélem mihamarabb észbe kap a feleséged, mennyire undorító a férje.

2024. jan. 26. 06:54
 13/21 anonim ***** válasza:
4-5 év szex mentes kapcsolat után, nem kell csodálkozni, ha már kifele kacsintgat a férfi a kapcsolatból!
2024. jan. 26. 08:05
 14/21 anonim ***** válasza:
#13 elválni nem lehet? Vagy 4-5 év alatt nem lehet megpróbálni rendbehozni? Nem...az túl egyszerű megoldás lenne.
2024. jan. 26. 08:12
 15/21 anonim ***** válasza:
14. Ha a nő egy kgot nem fogyott akkor ő megpróbálta? Ha el van tartva és a pali elválik tőle, az jobb neki meg a gyerekeknek?
2024. jan. 26. 08:37
 16/21 anonim ***** válasza:

#15 lehet hogy meg sem próbálta, ezzel nem vitatkozom, de hogyha nem is segíted, hanem csak rombolod, akkor mit vársz?

Lehet nem jobb a válás, pláne a gyereknek, de az a megoldás hogy a szomszédba megy az ember?

Nem le kellene ülni beszélni, és együtt jutni valamire?

Elárulom a saját példámat, amikor anno megszületett a férjemmel a gyerekünk, nyílván volt rajtam plusz súly. Aztán amikor a gyerek aludt, csináltam a háztartást, amikor ébren volt vele voltam, alig aludtam, nem hogy edzek. A férjem nem úgy jött haza munkából, hogy kritizált volna, hanem azt kérdezte mit hozzon enni. Híztam is utána is, mégis istenített, mert szültem neki egy gyereket. Amikor eltelt 3-4 év, utána kezdtem el magammal foglalkozni. De ebben neki is kellett a segítsége, hogy vigyázzon a gyerekre, és nem utolsó sorban hogy biztatott, és soha nem kritizált.

2024. jan. 26. 08:54
 17/21 anonim ***** válasza:
16. Minden egyes perc, minden kedvesség csak arra jó, hogy a gyerekkel legyen többet. 20 percet nem érdemlek meg, nem szexre, csak arra hogy ne a gyerek legyen a téma. Ezért tegyem oda magam? Én nem fogom megcsalni, készülnek a válási papírok. De nehogy már úgy jöjjön ki hogy én vagyok a hibás egyedül!
2024. jan. 26. 09:06
 18/21 anonim ***** válasza:
Nem, két emberen múlik minden. De leültetek beszélni róla? Vagy volt esetleg terápiás javaslat? Tudom, elválni a legkönnyebb, de azért mi lesz jobb? Te nem látod a gyereked, de lesz egy új nőd, mert nyílván nem veled fog élni a gyerek. Miért tedd oda magad? Hogy ezen javíts. Ha ő nem akar semmin változtatni, akkor megértem, ellenkező esetben nem.
2024. jan. 26. 09:12
 19/21 anonim ***** válasza:
18. Szerinted én hülye vagyok, vagy néma, vagy mi? 5 év után arra se hajlandó hogy bármi más témáról megszólaljon mint a gyerek. Mióta megmondtam hogy nem lesz másik, mert nem képes másról beszélni, szándékosan nem is érdekli már hogy nekem bármi jó legyen. Dolgozzak csináljak meg mindent otthon, azt utána meg le vagyok tojva.
2024. jan. 26. 09:25
 20/21 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben jogos, ha mindent elkövettél, hogy elválsz, mert mindenben passzív. Ettől függetlenül tartom ugyan úgy a válaszomat, hogyha valaki mindent csak elvár, de mellette semmit nem ad, és félremegy, az sosem lesz helyes.
2024. jan. 26. 09:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!