Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Légyszives csak nők! Ez a pénisz milyennek számít, találkoztatok már ekkorával?
18/4,5-5cm
24 vagyok, nem szűz mielőtt azt írná mindenki, csak kevés partnerem volt, sajnos sok lányt kihagytam. Ezért vagyok kíváncsi a véleményekre
10
Tök mindegy, nem érted? Ha nem vagy vonzó, akkor "baszhatod". Persze nem a csajt.
Szerintem tökéletes méreted van. Az átlagtól valamivel hosszabb és vastagabb is. De azért még nem olyan extrém hosszú vagy vastag, hogy ez esetleg problémát okozzon. Szóval büszke lehetsz rá nyugodtan. ;)
38/N
18: Hát öregem, így ne is ismerkedj!
A nők is eltérő méretűek. Kis puni, nagy puni. Ilyen ez. Lehet, hogy amelyik azt hiszi az 5centi átmérő kellően feszít, ha betolják neki a 17-est csak finoman ki be húzogatni lehet, mert ha igazán megtöcskölik, csak szenved szegényke.
Más nőben meg egy átlagos 14/3-assal csak harangozol. A prostik a megmondhatói, hogy a legtöbb kuncsaft max 15-ös, és vastagságban is inkább 3, mint 5.
A nők max 5-10%-ának van ennyire kis puncija. 15-20cm között jó. A prostikhoz persze, hogy olyanok mennek. Ők nem kellenek a nőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!