Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elvált, vagy elhanyagolt asszonyok. Fantáziáltatok már arról, hogy rámoccantok valami jóképű sportos szakira akit kihívtok kisebb nagyobb munkákra, vagy javításokra?
Bár akkor csak huszonéves voltam, de apámnak volt egy szobafestő haverja, akit megfenyegetett, hogy ne mozduljon rám, mert én vagyok az ő egyetlen pici lánya… Azt nem tudta apci, hogy akkoriban én már extrémen aktív nemi életet éltem.
Na mindegy is. Örököltem egy házat, és az a srác meg apám segített felújítani a kecót. Egyik nap, mikor hazaértem a munkából, fater nem volt ott, mondta a srác, hogy behívták dolgozni.
Az apám féle tiltás mindkettőnk fejében azt a tipikus érzést hozta, hogy ami tiltott, azt muszáj megszerezni, és mivel ketten voltunk a házban, csináltam neki kávét, ebédet, aztán szó szót követett, majd lekerült a takarófólia a kanapéról, rólunk meg a ruha, és hát na… 😉
Bocs, hogy nem teljes mértékben kapcsolódtam a kérdéshez, de ezt még senkinek nem mondtam el, pedig azóta már eltelt majdnem 20 év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!