Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha anális szexet szeretnék a barátommal milyen méretű játékszer ajánlott a terep előkészítéséhez?
Alapvetően szeretem az anális szexet, az egyetlen hátráltató tényező a barátom péniszmérete, ami kb 5-5,5 cm átmérőjű ès 19-20 cm hosszú. Ilyen mèreteknèl mekkora játékszer ajánlott? Legyen legalább olyan vastag, mint a pénisz, vagy mondjuk annak a 80%-a? Milyen alakú a leginkább alkalmas az ilyenre? Akinek már van tapasztalata, nektek mi vált be?
(Nemrèg beszereztünk egy kisebb plugot, azzal próbáltuk előkészíteni, volt síkósító is, de mèg így is kicsit nehezen ment be, de nem szeretnènk annyiban hagyni, mert egyèbkènt mindketten èlveztük, csak szeretnènk, ha kicsit gördülèkenyebben menne.)
Igazábol a legjobb elokeszités a kozos tágítás játék gyanánt. Adj neki idot, amig megszokja a popsid a foglalkozást. Eleinte csak probálja egy ujjal izgatni, ujjazni, majd folyamatosan 2, és ha elég nagy a farka, akkor akár 3 ujj is. Es néha játszatok a pluggal is. Ujjak kozott néha csusszon be az is. Adjatok neki idot 5-6 alkalmat, utána probálja meg a farkát. Ha lassan és ovatosan probálkoztok simán menni fog, csak a folyamatos lazitás/tágitás a lényeg.
Amúgy ha magad szeretnél kicsit felkészulni erre, akkor szerintem nem kell azonos méretu dildo. Ahogy írtad, elég egy kisebb méretu.
Amúgy nem vagyok teljesen tapasztalatlan ezen a tèren, az exem többször is csináltuk, ott semmi gond nem volt, mivel az ő szerszáma kisebb volt.
#3 - mindig alaposan kitisztítom előtte, van is hozzá eszközöm.
Ès akkor mondjuk egy plug átmérőben 4-4,5 centis jó lehet? (A mostani 2,5 cm)
6-7.
Hú de szépen meglövik ezeket a menyecskéket.
Nagyon jó amelyik még pipikél is. Tetszik. 🙉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!