Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zenész férfiak, ti milyen habitusuak vagytok az ágyban?
Figyelt kérdés
2024. jan. 21. 17:20
1/9 anonim 

válasza:

Nem hinném hogy lenne bármi összefüggés a hobbi és az ágyban való habitus között.
De párom zenész, leginkább úgy tudnám jellemezni, hogy vad, domináns, de mindeközben figyelmes, eddigi életem során vele élveztem legjobban a szexet.
2/9 anonim 

válasza:

A keménységet és a lágyságot ötvözöm. Szex ütemét szeretem zenéhez igazítani, táncszerű mozgással, sok testkontakttal, különösen az olyan zene jó, amiben egyszerre van keménység és lágyság.
3/9 anonim 

válasza:

#2 te szexhez is zenét hallgatsz? 👀
4/9 anonim 

válasza:

Nem mindig, de ha minőségre törekszem, akkor fényekkel, illatokkal együtt a zene is kellék.
5/9 anonim 

válasza:

Ha kell odaadó szerető vagyok és lágy érzéki szerető, de ha úgy adódik akkor keményen szopatok szájba spriccelve. Van még kérdés?
6/9 anonim 

válasza:

#3 nincs is jobb mint Slayerre döngetni valakit... Raining Bloooooooooooooood. :D :D :D
7/9 anonim 

válasza:

#6 Jó, Slayerre mondjuk én is benne lennék 😂😂
8/9 A kérdező kommentje:
#5 na pont ilyennek képzeltem én is. Nincs. ;)
2024. jan. 21. 20:38
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!