Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40 évesen perverz mód fantáziá...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40 évesen perverz mód fantáziálok fiatal lányokról. Gáz ez?

Figyelt kérdés

Egyik szomszédom egy iskolás csaj (18 éves lehet de max 19). Az apja annyi idős mint én. Na most semmi rosszat nem kell elképzelni csak ilyenekre gondolok hogy tökön rúg és könyörgök a lábai előtt. Vagy lemegyek kutyáűba és pitizek neki stb. A napokban felmerült bennem hogy ez tiszta gáz így mert a lányom is lehetne. Valamiért mégis vonz az elképzelés hogy lealázzon egy fiatal lány. Ez így nagyon gáz szerintetek?

(Hozzá teszem normális barátnőm már nem lesz, és semmilyen kapcsolatom se már nőkkel mert ezt így már elengedtem. Tehát csak elképzelésekben élem ki a rejtett vágyaim.)

jan. 21. 14:47
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
#10 nagykorúra izgulni hogy lenne már pedo? az a pedo, aki gyerekre izgul. (és a gyereket most ne úgy értsd, mint nagyanyám, aki mindenkire gyerekként hivatkozik, aki legalább tíz évvel fiatalabb nála)
jan. 21. 16:00
 12/21 anonim ***** válasza:
23%
11,persze,tök normális,ha nagypapik friss,zsenge tinikre izgulnak.
jan. 21. 16:05
 13/21 anonim ***** válasza:
71%
48 ffi vagyok, csajom 19 èves, most költözünk össze!
jan. 21. 16:10
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

#12 igen, normális. gondolom, nem mondok vele újat, hogy a szexualitás végső soron a szaporodásról szól. az meg azoknak az ősapáinknak sikerült, akik a termékeny korszakukban járó fiatalok hoztak izgalomba.

az más kérdés, hogy a fiatal csajok valószínűleg találnak jobb jelentkezőt, mint egy nagypapit (amúgy milyen közegből jössz, hogy nálatok 40 évesen nagypapi valaki?)

jan. 21. 16:14
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

10-es és 12.: valóban komoly fogalmi válságban vagytok. Egy felnőtt ivarérett nő 18 és év felette van. Annak mi köze van a pedofíliához? Az nem a korkülönbségről szól. Nézzetek utána.

A pedofilokat én is elítélem minden szinten, de itt a kérdésben a közelébe sem vagyunk annak.

Kérdező: van egy kielégítetlen vágyad vagy keresel rá egy alanyt vagy így maradsz. De ha itt kérdezel nem leszel vele bentebb.

jan. 21. 16:46
 16/21 anonim ***** válasza:
69%
13,apakomplexus befigyel.
jan. 21. 16:48
 17/21 anonim ***** válasza:
7%
Gáz.
jan. 21. 17:24
 18/21 anonim ***** válasza:
33%
Nagyon gáz, de főleg a tökrúgdosás.
jan. 21. 18:00
 19/21 anonim ***** válasza:
69%
Én 35 évesen voltam 14-15 éves lányokkal is úgyhogy Szerintem nem csak almodozz róla
jan. 21. 18:32
 20/21 gabor49 ***** válasza:
87%
abszolut nem gáz en is fantazialok ilyenekrol jo lenne átélni #10 te se vagy tisztaba a pedofilia szó jelentesevel 50/f
jan. 22. 05:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!