Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiként nektek mi a női idolotok?
Figyelt kérdés
Nekem a magas nők
Nekem mindegy ,hogy a hajszín az milyen színű.
jan. 21. 11:02
1/22 anonim válasza:
Kicsit úgy vagyok vele, mint Gombóc Artúr a csokival. Nem tudom, hogy ez a hiányomból jön, vagy tényleg szinte minden tetszik de majd egyszer csak kiderül.
A nagyon deszka csajokat leszámítva minden tetszik, lehet alacsony, magas, kicsi, testes. Egy időben nagyon a fehér bőrű csajok tetszettek, de már ez is elmúlt és mostanában már barnák tetszenek jobban.
3/22 A kérdező kommentje:
Kieg:
Nekem inkább magas vékony,vagy közepes.
Nálam a mell nagysága nem fontos.
jan. 21. 11:20
4/22 anonim válasza:
Az ápoltság alap elvárás, ezen túl az tetszik a legjobban ha egy nő minél több külső és belső tulajdonsága középérték körüli.
5/22 anonim válasza:
Magasság mindegy. Hosszú barna haj. Legyen melle és humora.
6/22 anonim válasza:
2. válaszolót kiegészítem:
hosszú, világos hajjal.
7/22 anonim válasza:
Az olyan tipusú nők, mint NIKKI HOWARD.
8/22 anonim válasza:
Változó, most egy pici hosszúhajú cserfes beleüohetne az ölembe..
10/22 anonim válasza:
Kb 160 cm, szép mell, fülig érő száj, és mindig csillogó szemek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!