Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Legfiatalabb barátnőm eddig, viszont lent a legtágabb is. Állítólag alig volt előttem szexuális élete. Mire tippeltek? Genetika, vagy blöfföl?
Átlagos méretem van.
Gyereket szült nők nem voltak ennyire tágak.
Figyu, mondtam ezt bnőmnek, hárított, és azt mondta: te vagy az első! Nem tudom hovatenni a viselkedését.
A másik : igenis jelent vmit, ha egy nőnek sok férfival volt szexuális kapcsolata! Sokfajta nő van, így a női teljesség is sokféle. A te nőiességed újkeletű, magyarok kétharmada elutasítja.
Ha működne az empatikus gondolkodásmódod, rájöhetnél, hogy azért írtam 'alig volt' - ot 'semmi' helyett, mert úgy éreztem, a 'semmi' egy vállalhatatlan kamu.
30.
Én vagyok a kisgyerek amikor te problémázol azon hogy hány pasija volt a páromnak?
Azt mondta te vagy az első és te nem tudod hova tenni a viselkedését? Lényegtelen mit mond nem bízol meg benne, na ez a gyerekes.
Feltettél egy kérdést majd megválaszoltad magadnak és csak azt a választ fogadod el ami azonos a tiéddel. Ha nem értenek veled egyet a személyeskedésen és a sértegetésen kívül érdemben reagálni nem tusz.
A baratnődben sem bízol meg mindegy hogy mit válaszol neked.
Ennek így mi értelme van?
Jó helyen keresgélsz, ezt a punci-témát is a bizalmatlanság légköre járja át.
Viszont a teljes bizalomhoz nyílt lapok, idő és sokminden egyéb szükséges! Épphogy egy gyerek bízik csak úgy..
Jelen esetben gyanús körülmények vannak, ezek aláássák a bizalmat.
Dühödt jogvédős szövegek?! Ezekre ugyanúgy érzésből, tehát személyeskedve tud egy nem-gép ember reagálni.
Gyanús körülmény? Nézz már kicsit utána hogy működik a női test mert nem úgy ahogy te gondolod. Mindegy hány emberrel volt nem lesz tágabb tőle, a hüvely regenerálódik.
Te teremtés meg saját magadnak a gyus körülményeket mert nem akarsz bízni. Kérdezted ő válaszolt, mi kell még neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!