Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy illik bele a heteroszexua...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy illik bele a heteroszexualitásba, ha a nő egy felcsatolható cuccal tolja hátulról a pasit?

Figyelt kérdés
Heterónak heteró, mert két ellenkező nemű ember szexel, de akkor is fura, hogy egy férfinak jó, hogy "farbatossza" a nő egy felcsatolható műbrével. Vagy ez teljesen normális?
2024. jan. 20. 14:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
88%

Úgy illik bele, hogy ellentétes neműek és csak egy segédeszközt használnak.

Normális, egészséges lelkületű emberekre utal? Nem hinném. De homoszexualitáshoz nincs köze.

2024. jan. 20. 14:55
 2/11 anonim ***** válasza:
89%

Én pont azt a részét nem értem, hogy hogyan jön fel a homoszexualitás egy nő meg egy férfi között, attól hogy a nő a férfi számára egy anatomiailag kedvező pontot ingerel?

Hol van a homoszexualitás ebben?

2024. jan. 20. 15:01
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Valakiknek izgato ez de ettöl meg nem esnek szerelembe fiuba, csak seged eszközt hasznalnak, tehat heterok.

Enis kiprobaltam egyszer baratnömmel, mondjuk nekem különösebben nem volt izgato.

De van akinek kellemes.

2024. jan. 20. 15:01
 4/11 A kérdező kommentje:
Nem írtam sehol homoszexualitást.
2024. jan. 20. 15:23
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy illik bele a heteroszexualitásba"

Úgy illik bele, hogy a két fél ellenkező nemű.

"de akkor is fura, hogy egy férfinak jó, hogy "farbatossza" a nő egy felcsatolható műbrével"

Mi ezen a fura? Erogén zóna, amit izgatnak. Vannak más erogén zónák is, csak azokba nem lehet semmit bedugni. Pontosabban a szájba be lehet, és lám, a dildót is leszophatja bárki, nemtől függetlenül. Alapvető biológiai ismereteket ne nevezzünk már furának. Az lehet kérdés, hogy morálisan elfogadható-e ez a típusú együttlét, de ezt meg mindenki eldönti saját magának, aztán kész.

2024. jan. 20. 15:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
A férfiak "g pontját" máshogy nem lehet elérni.
2024. jan. 20. 16:51
 7/11 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is teljes mértékben heteró dolog, hiszen mint ahogyan előttem is írták, nő és férfi között történik. Ha ráéreztek az ízére, jobban fogjátok kívánni, mint a normál szexet. Legalábbis én már így vagyok vele, testileg és lelkileg is fantasztikus érzés, de ehhez a nőnek mindenképpen tudnia kell, hogyan kell jól megdugni egy férfit felcsatolhatóssal.
2024. jan. 20. 20:03
 8/11 anonim ***** válasza:
30%
Hogy lenne normális? Az emberben mindenféle gerjedelmek ébredhetnek, de ha esze van, meghúzza magának a vörös vonalakat.
2024. jan. 20. 20:28
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
#4 ha valami nem illik bele heteroszexualitásba szerinted akkor mégis mire gondoltál?
2024. jan. 20. 21:27
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Buzulásról szerintem akkor lehet beszélni férfi esetén, ha másik férfi izgatja. Így, a kérdésben szereplő helyzet, bár nem éppen tradicionális, de nem nevezhető homónak.
2024. jan. 24. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!