Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek valami komoly problémája lehet, ha ilyeneket mond szex közben?
Figyelt kérdés
Alpapból sub, ami nem baj, mert szeretek dominálni, illetve kötözni. Az utóbbi időben viszont elkezdett szex közben Apunak szólítani, legutóbbi szex közben pedig olyanokat mondott, hogy "kurd szét a puncimat Apu", meg "élvezz bele a kislány puncimba", mostmár nemcsak szex közben hív Apunak, hanem amikor horny lesz, eddig nem csinálta és azt mondja elfojtotta magában, előző barátjainak nem mutatott ebből semmit, nálam is félt hogy elítélem miatta. De pontosan mi ez, valami fétis?
Illetve bevallotta, hogy nagyon élvezné, ha álmában berakám neki, mindenféle előjáték nélkül, ezt is az utóbbi pár hétben osztotta meg, kb fél éve vagyunk együtt.
jan. 18. 21:29
12/23 anonim válasza:
Apakomplexusos lehet, amúgy nincs nagy baja. Én is kb ugyanilyen voltam, pár éve exemmel megéltem ezt aztán azóta nem is vágyom kifejezetten ilyesmire.
13/23 anonim válasza:
Engem ha a partner apunak hívna, egyből lekonyulna a szerszám és hagynám ott 😅
14/23 anonim válasza:
Volt ott egy kis incest kiskorában, szinte biztos.
15/23 anonim válasza:
Szerencsés vagy mert megbízik benned, ha nyíltan el meri mondani a legféltettebb titkait (mármint, ami szexet illeti)
16/23 A kérdező kommentje:
Az apjával nem volt semmi probléma, ő az egyetlen a családban aki sose bántotta, de köszönöm a válaszokat. Főleg a DDLG kifejezéssel szerintem tovább tudok majd kutatni!
jan. 18. 22:58
18/23 anonim válasza:
Rengeteg nö nevezi a párját apucinak, apunak. Nincs ebben semmi nyálcsorgato.
19/23 anonim válasza:
Kérdező, #16-os válaszodra, "pozitív" apakomplexus is létezik.
20/23 anonim válasza:
Úristen de beteg😂😂😂😂😂
Tuti apakomplexusa van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!