Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Albán koszovói férfival szex? Milyen egy külföldi férfival a szex? 1 hónapja ismertem meg egy albán péket Magyarországon. Vélemény? 20L
Figyelt kérdés
2024. jan. 18. 17:50
1/15 anonim válasza:
Nagyon durva kulturális különbségek vannak, nem egy emancipált nép, kerüld őket.
2/15 anonim válasza:
Előadja a szépet, aztán el leszel nyomva, verve és a szexben is csak használva leszel. De most a kis agymosott liba fejednek nagyon menci, hogy külföldi, meg "egzotikus", mert 2 agysejtnél több nem fejlődött ki benned sajnos.
3/15 anonim válasza:
Hányszor kell még leírni, hogy állat mind?
4/15 Tilinkó válasza:
Ha jó a retro kiflije, miért ne?
5/15 anonim válasza:
Nem tudhatod, hogy mi van a fejében! Szexre biztosan jó leszel neki, de többre ne nagyon számíts!
6/15 anonim válasza:
Pont úgy fog használni ahogy otthon a kecskét.. aztán majd írod a kérdéseket hogy jaj terhes vagy, mit csinálj..
7/15 anonim válasza:
Beleesel Markóba, mert ezek a népek nagyon tenyerükön tudják hordozni a nőket, persze csak eleinte. Aztán elvisz haza Tropojába, ahol bezár a hátsó szobába, egész nap malmozhatsz a többi fejkendős asszonnyal, meg főzhetsz az uradnak, aki rendszeresen megver és megerőszakol. Sok sikert.
8/15 anonim válasza:
Én csak szerbbel voltam, ő jó volt
9/15 anonim válasza:
#7-es vagyok
Azért valld be, kedves kérdező, hogy bármennyire is szédülsz az albán csávótól, ennél még egy metroszexuális kis pesti majom is jobb perspektíva hosszabb távon.
10/15 StevenUp válasza:
Balkáni nép, ahol ismeretlen fogalom a nemek közti egyenjogúság. Csak addig teszi magát amíg farokra nem húzott.
Ez ugyanaz, mint az arabok esetében. Így vannak nevelve. Ez van beléjük kódolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!